Faciliteiten

Amber elektrische auto's

Over Amber
Amber is een innovatieve start-up uit Eindhoven die on-demand mobiliteit biedt via volledig elektrische BMW i3's. Auto's worden efficiënter gebruikt, minder parkeerruimte en auto's nodig zijn. Op deze manier helpt Amber met het verbeteren van de leefbaarheid van steden. 

Bent u hotelgast bij Van der Valk Amsterdam-Amstel? Dan kunt u gebruik maken van de elektrische auto's die zich in onze parkeergarage bevinden. Hiervoor dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. U kunt zich registreren via onderstaande link en dient u de Amber app te downloaden. 

Drive Amber

Auto reserveren
U reserveert uw auto gemakkelijk via de Amber app. U geeft hierin aan wanneer u ergens naartoe wilt en plaatst uw reservering. Amber zorgt ervoor dat de auto klaar staat op het moment dat u deze nodig heeft. Een kwartier voor uw reservering ontvangt u een melding met hierin het kenteken van de auto. U vindt de auto's van Amber in onze parkeergarage op -1. De auto's kunnen achtergelaten worden op alle openbare Amber hubs in Nederland, een overzicht hiervan vindt u in de Amber app. 

Kosten
Bij Amber betaal je altijd een eerlijke prijs en alleen voor je gebruik, geen vaste kosten of abonnementen dus. Benieuwd naar de tarieven? Bekijk deze via de knop hierboven!