iLost, de plaats waar u uw gevonden voorwerpen vindt!

Is er iets van u kwijtgeraakt tijdens uw verblijf en denkt u dat het mogelijk bij ons in Hotel van der Valk Amsterdam - Amstel is gebeurd? Door de samenwerking met iLost is er een grote kans dat u snel uw spullen weer terugvindt.

Wat is iLost?

iLost is de website waar gevonden en verloren voorwerpen kunnen worden aangemeld en geclaimd. Ons hotel vermeld alle gevonden voorwerpen in ons hotel op deze website. U kunt hier online gemakkelijk bekijken of uw verloren voorwerp is gevonden. Dat voorkomt dat u iedereen moet nabellen. Door te zoeken op iLost via onze website vergroot het uw kans aanzienlijk dat u het verloren voorwerp terugvindt. En voor ons is het prettig dat de kans veel groter is dat de verloren spullen weer bij de rechtmatige eigenaar terugkomen.

Wat moet u doen als u iets kwijt bent?

  • Klik op deze link om op onze iLost pagina te komen en zoek naar uw verloren voorwerp.
  • Als u uw verloren voorwerp vindt, claim dan het voorwerp en beschrijf het zodat wij kunnen vaststellen of het van u is.
  • Vervolgens krijgt u weer een melding van ons via e-mail.
  • Uiteraard mag u het voorwerp ook bij ons kosteloos komen ophalen als is vastgesteld dat het voorwerp daadwerkelijk van u is. U geeft aan wanneer u het liefst het voorwerp wenst op te ophalen (datum en tijdstip).
  • Als het makkelijker is, kunt u het voorwerp ook laten opsturen, de transportkosten zijn voor eigen rekening. De betaling hiervan regelt u eenvoudig online.