Hybride evenement

Hybride events zijn in deze tijd niet meer weg te denken. Het beste van beide werelden, namelijk online en offline. Een hybride event kent namelijk zowel live deelnemers als online deelnemers. Dit biedt een goed alternatief voor evenementen waar een groot aantal deelnemers bijvoorbeeld uit het buitenland moet komen. Daarnaast is er ook geen beperking meer op het aantal personen dat het evenement online kan bijwonen, iedereen is op dat moment welkom om in te bellen, of dit nu 20 personen of 300 personen zijn.

Hybride event organiseren in Amsterdam

Wij werken samen met een vaste audio visuele partner. Zo kunnen wij deze hybride events geheel naar uw wens verzorgen. Ook kunnen zij voor veel interactie zorgen met de online gasten, zodat zij ook goed betrokken zijn bij evenement. Daarnaast is er zelfs een mogelijkheid tot het inrichten van een studio waarbij er weinig tot geen fysieke deelnemers aanwezig zijn. Wij zullen samen met onze AV partner voor al het materiaal zorgen, zodat u hier verder niet naar om hoeft te kijken. Wij nemen al uw zorgen uit handen!

Voorzieningen

  • Audio visuele middelen in samenwerking met onze AV partner.
  • Mogelijkheid tot het inrichten van een studio

Aanbevolen zalen

  • 1 vergaderzaal op de 1e of de 2e verdieping (ieder 61 of 67 M2)
  • De Dam (375 M2)

Twee locaties voor hybride evenementen

In samenwerking met Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden bieden we tevens de mogelijkheid om twee locaties in te zetten voor uw hybride evenement. Zo kunt u meer deelnemers uitnodigen en toch aan de anderhalve meter norm voldoen! Vraag ons meeting & events team gerust naar de mogelijkheden en een voorstel op maat.

 Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact op met onze meeting & events afdeling via meetingevents@amsterdam.valk.com of +31 (0)20 800 1103