Over Buffet 't IJ

Ontdek het beste ontbijtbuffet van Amsterdam in Buffet 't IJ! Gelegen in het Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel, verwelkomen wij onze hotelgasten dagelijks met een uitgebreid ontbijtbuffet. Hier kunt u onbeperkt genieten van al het lekkers dat wij te bieden hebben. Specifieke dieetwensen? Geen zorgen, ook gluten- en lactosevrije opties behoren tot ons ontbijtbuffet. Een zorgeloze start van de dag begint namelijk in Buffet 't IJ. Begint u de dag liever rustig? Dan kunt u middels onze roomservice uw ontbijt op de kamer bestellen. 

Voor gasten die gebruik maken van onze vergaderfaciliteiten, bieden we op aanvraag een lunch- en/of dinerbuffet aan in Buffet 't IJ.

Prijzen

Hotelgasten die vooraf hun ontbijt reserveren, profiteren van speciale tarieven:

  • Volwassenen: €23 p.p.
  • Kinderen (4 t/m 12 jaar): €11,50 p.p.

Indien u ervoor kiest om bij aankomst in het hotel ontbijt te boeken, betaalt u €25 per volwassene en €12,50 per kind. 

Niet-hotelgasten | Ontbijten bij Van der Valk is niet alleen voor hotelgasten, ook gasten uit de regio genieten graag van ons ontbijt. Verblijft u dus niet bij ons in het hotel, maar wilt u wel van een uitgebreid ontbijt komen genieten? Dan bent u van harte welkom! Voor niet-hotelgasten gelden dezelfde tarieven voor het ontbijt als hotelgasten die bij aankomst in het hotel boeken.

Openingstijden

  • Ma t/m vrij: 06.30 - 10.30 uur
  • Za & zo: 07.00 - 11.30 uur

Buffet 't IJ bevindt zich op de eerste verdieping in het Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel.