Congres in Amsterdam

Bij de organisatie van een congres komt veel kijken. Er is een duidelijk programma en alles moet goed op elkaar aansluiten. Alles moet kloppen en juist dit is onze kracht! Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel zorgt ervoor dat alles feilloos in elkaar overloopt en over elk detail wordt nagedacht.

Congres organiseren

Er moet een balans zijn tussen mooie en ruime zalen en goede voorzieningen, zoals professionele audiovisuele hulpmiddelen, presentatiemiddelen en gezonde breaks.

Indien gewenst, kunnen wij het thema van het congres als rode draad op de dag terug laten komen. Zo kan er samen met onze AV-partner een totale merkbeleving in de ruimte gecreëerd worden, zodat er een wow-effect ontstaat die niet onopgemerkt zal blijven. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat er tijdens de breaks, lunch en het diner rekening gehouden wordt met het thema. Samen met onze Chef, wordt er gezorgd voor een smaaksensatie die past bij het evenement.

Voorzieningen 

  • Verschillende sfeervolle zalen met de nieuwste AV-technologieën
  • Een professionele keuken met duurzame en lokale producten
  • Een vaste AV-partner voor de scherpste tarieven
  • Ervaren banqueting personeel met een vaste aanspreekpartner voor uw event            
  • Parkeerfaciliteiten
  • Gratis Wi-Fi
  • Ruime break-out faciliteiten

Aanbevolen zaal

  • De Dam (375 M2)

 Congres combineren met overnachting in Amsterdam

Komen uw deelnemers van ver? Voeg dan ook een hotelovernachting toe aan de reservering. Dit kan uiteraard voorafgaand het evenement of als afsluiting. Wij beschikken over 206 luxueuze hotelkamers. Van comfort kamers tot een Penthouse suite. Voor elke gast is er wel een geschikte kamer. Al onze hotelkamers beschikken over de nieuwste voorzieningen en bieden de perfecte atmosfeer om in te werken of te ontspannen. Daarnaast hebben al onze hotelgasten gratis toegang tot de Wellness De Tropen, het buitenzwembad en de fitness Adam.


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact op met onze meeting & events afdeling via meetingevents@amsterdam.valk.com of +31 (0)20 800 1103