Mogelijkheden

Congressen Amsterdam

Wilt u een congres of evenement organiseren in Amsterdam? Door haar locatie is Van der Valk Amsterdam-Amstel een uitstekende keus! Zo liggen de RAI, Zuidas en Amstel Business Park allemaal op korte afstand van het hotel. Daarnaast zijn wij goed te bereiken met het openbaar vervoer of de metro. U bent binnen enkele minuten met de metro bij de RAI.

Congressen Amsterdam: Faciliteiten

Wij bieden diverse faciliteiten aan voor uw congres of evenement. Zo zijn al onze zalen voorzien van LCD presentatieschermen, ClickShare draadloos presentatiesysteem, gratis hispeed WiFi, geluidwerende wanden, akoestische plafonds, geluidsinstallatie, gratis koffie- en theevoorzieningen en verduistering- en verlichtingsscenario’s. Ook kunt u uw arrangement uitbreiden met een ontbijt-, lunch-, of dinerbuffet in ons buffetrestaurant ’t IJ.

Congressen Amsterdam: Overnachten

Met 206 luxe hotelkamers is Van der Valk Amsterdam-Amstel een geschikte locatie voor congressen of evenementen die meerdere dagen duren. Zo kunt u kiezen uit de comfort kamer, business kamer of superior kamer. Al onze hotelkamers beschikken over de nieuwste voorzieningen en bieden de perfecte atmosfeer om in te werken of te ontspannen. Daarnaast hebben al onze hotelgasten gratis toegang tot de wellness, het buitenzwembad en de fitness.

Wilt u meer informatie over het organiseren van evenementen of congressen Amsterdam in Van der Valk Amsterdam-Amstel? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.