Wellness

Massages

U kunt gemakkelijk via de receptie gemakkelijk een afspraak maken voor een spa behandeling in één van onze wellness kamers. Massages kunnen 24 uur per dag worden geboekt. 

Prijzen
10:00 - 22:00 uur: €80 per uur
22:00-10:00 uur: €120 per uur (dit tarief geldt ook op feestdagen)
Reserveer uw massage minimaal 24 uur van te voren door te bellen of whatsappen naar 020-800 1100. 

Ons aanbod: 

Zweedse massage

Staat ook bekend als "klassieke massage". En dat is precies wat het is - een klassieke behandeling die de westerse massagestandaard vertegenwoordigt.

Jetlag massage

De vloek van de moderne vakantieganger. Er wordt geschat dat u een dag nodig heeft voor elke doorkruiste tijdzone om uw normale lichaamsritme en energieniveau terug te krijgen, met een dergelijke massage past ons lichaam zich soepeler aan de omgeving aan.

Holistische massage

Een populaire behandeling om ontspanning te bevorderen, de bloedsomloop te verbeteren, spierspanning te verlichten en stress te verminderen.

Thaise massage

Deze behandeling brengt indringende massage en zachte yogabewegingen in een diepgaand genezend systeem. De massage wordt uitgevoerd met kleding aan, zonder olie en op de vloer met een mat.

Ontspannende massage

Een zachte massage die gebruik maakt van soepele, glijdende bewegingen om u te helpen ontspannen. De massagetherapeut zal zich langzamer bewegen en een lichtere druk gebruiken.

Deep Tissue massage

Deze westerse technieken maken gebruik van stevige druk en diepe bewegingen die langs de spieren lopen, geconcentreerd op bepaalde gebieden voor maximale voordelen volgens uw specifieke behoeften of verzoeken.

Sport massage

Bij  deze vorm van massage werkt de masseur voornamelijk aan de armen en benen, afhankelijk van uw behoeften.

Lymfedrainage massage

Een prachtige oplossing voor een zwelling of een gevoel van zwaarte in het lichaam, vooral in de benen en buik.

Aromatherapie

Een massage therapie met behulp van sterk geconcentreerde plantaardige oliën, de zogenaamde essentiële oliën, toegevoegd aan de massage olie of lotion.

Shiatsu massage

In de Japanse taal betekent shiatsu "vingerdruk". Shiatsu-technieken omvatten massages met vingers, duimen en handpalmen, geassisteerde stretching, gewrichtsmanipulatie en -mobilisatie. Massage wordt uitgevoerd met kleding aan, zonder olie en op de vloer met een mat.

Reflexologie

Gebaseerd op een systeem van zones en reflexzones die naar verluidt een beeld van het lichaam op de voeten en handen reflecteren, met als uitgangspunt dat dergelijke massages een fysieke verandering in het lichaam teweegbrengen.

Ayuverda

Gebaseerd op de overtuiging dat gezondheid en welzijn afhankelijk zijn van een delicaat evenwicht tussen geest, lichaam en geest. De primaire focus van de Ayurvedische geneeskunde is het bevorderen van een goede gezondheid, in plaats van het bestrijden van ziekten. Behandelingen kunnen worden aanbevolen voor specifieke gezondheidsproblemen.

Zwangerschapsmassage

Massagetherapie tijdens de zwangerschap is een prachtige aanvullende keuze voor prenatale zorg. Het is een gezonde manier om stress te verminderen en het algemene welzijn te bevorderen. Massage verlicht veel van de normale ongemakken tijdens de zwangerschap, zoals rugpijn, stijve nek, beenkrampen, hoofdpijn en oedeem (of zwelling).

Reiki

Reiki is een Japanse techniek voor stressvermindering en ontspanning die ook de genezing bevordert door gebruik te maken van energie van de handen van de masseur naar je lichaam.

Scrub

In wezen een gezichtsbehandeling voor uw hele lichaam. Het is net zo belangrijk om de huid op uw lichaam te reinigen, exfoliëren en hydrateren. Tijdens deze behandeling wordt een zoute scrub gebruikt. Dit is een scrubbehandeling die plaatsvindt op een massagetafel.

Gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling is een van de beste manieren om uw huid te verzorgen. Een gezichtsbehandeling reinigt, exfolieert en voedt de huid, bevordert een goed gehydrateerde teint en kan uw huid helpen er jonger uit te zien.

Gecombineerd

We kunnen verschillende soorten massagetechnieken combineren, waaronder diepe weefselmassage, aromatherapie en reflexologie in één, afhankelijk van uw voorkeur.