Massages

U kunt gemakkelijk via de receptie een afspraak maken voor een spa behandeling. Massages kunnen 24 uur per dag worden geboekt. De massages worden gegeven in de massageruimte op de 3e verdieping bij Wellness de Tropen. 

Prijzen
10:00 - 22:00 uur: €90 per uur
22:00 - 10:00 uur: €135 per uur (geldt ook op feestdagen)


Reserveer uw massage minimaal 24 uur van te voren door te bellen of een whatsapp bericht te sturen naar 020-800 1100. 

We vragen u rekening te houden met de volgende voorwaarden: 

  • Behandelingen dienen vooraf te worden betaald. Annuleringen minder dan 4 uur voor de afspraak worden 100% in rekening gebracht. 
  • Als u gezondheidsproblemen heeft, laat het de therapeut weten voordat de behandeling begint.
  • Wij raden u aan om voor de behandeling een warme douche te nemen en water te drinken.
Zweedse massage

Staat ook bekend als "klassieke massage". En dat is precies wat het is - een klassieke behandeling die de westerse massagestandaard vertegenwoordigt.

Jetlag massage

De vloek van de moderne vakantieganger. Er wordt geschat dat u een dag nodig heeft voor elke doorkruiste tijdzone om uw normale lichaamsritme en energieniveau terug te krijgen, met een dergelijke massage past ons lichaam zich soepeler aan de omgeving aan.

Holistische massage

Een populaire behandeling om ontspanning te bevorderen, de bloedsomloop te verbeteren, spierspanning te verlichten en stress te verminderen.

Ontspannende massage

Een zachte massage die gebruik maakt van soepele, glijdende bewegingen om u te helpen ontspannen. De massagetherapeut zal zich langzamer bewegen en een lichtere druk gebruiken.

Deep Tissue massage

Deze westerse technieken maken gebruik van stevige druk en diepe bewegingen die langs de spieren lopen, geconcentreerd op bepaalde gebieden voor maximale voordelen volgens uw specifieke behoeften of verzoeken.

Sport massage

Bij  deze vorm van massage werkt de masseur voornamelijk aan de armen en benen, afhankelijk van uw behoeften.

Lymfedrainage massage

Een prachtige oplossing voor een zwelling of een gevoel van zwaarte in het lichaam, vooral in de benen en buik.

Aromatherapie

Een massage therapie met behulp van sterk geconcentreerde plantaardige oliën, de zogenaamde essentiële oliën, toegevoegd aan de massage olie of lotion.

Reflexologie

Gebaseerd op een systeem van zones en reflexzones die naar verluidt een beeld van het lichaam op de voeten en handen reflecteren, met als uitgangspunt dat dergelijke massages een fysieke verandering in het lichaam teweegbrengen.

Zwangerschapsmassage

Massagetherapie tijdens de zwangerschap is een prachtige aanvullende keuze voor prenatale zorg. Het is een gezonde manier om stress te verminderen en het algemene welzijn te bevorderen. Massage verlicht veel van de normale ongemakken tijdens de zwangerschap, zoals rugpijn, stijve nek, beenkrampen, hoofdpijn en oedeem (of zwelling).

Scrub

In wezen een gezichtsbehandeling voor uw hele lichaam. Het is net zo belangrijk om de huid op uw lichaam te reinigen, exfoliëren en hydrateren. Tijdens deze behandeling wordt een zoute scrub gebruikt. Dit is een scrubbehandeling die plaatsvindt op een massagetafel.

Gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling is een van de beste manieren om uw huid te verzorgen. Een gezichtsbehandeling reinigt, exfolieert en voedt de huid, bevordert een goed gehydrateerde teint en kan uw huid helpen er jonger uit te zien.

Gecombineerd

We kunnen verschillende soorten massagetechnieken combineren, waaronder diepe weefselmassage, aromatherapie en reflexologie in één, afhankelijk van uw voorkeur.