Restaurant Amstelle

Bij Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel heten wij u van harte welkom in Restaurant Amstelle! Hier kunt u terecht voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner en heerlijke avond tafelen met de lekkerste wijnen.

De naam van Restaurant Amstelle is geïnspireerd op de geschiedenis van Amsterdam. Het gebied waarop Amsterdam is gebouwd, heette namelijk ‘Aemestelle’. Zoals de naam daarom doet vermoeden, kunt u hier de hele dag genieten van internationale gerechten met een Amsterdamse knipoog.

Met mooi weer kunt u plaats nemen op ons zonnige terras. Binnen is het interieur van Restaurant Amstelle sfeervol en elegant: klassieke houten tafels met vrolijke bloemen en moderne rotan stoelen, met als hoogtepunt de wandschilderingen van een bomenlandschap. Niet alleen het interieur zorgt voor een goede sfeer, ook mede dankzij onze vriendelijke gastvrouwen en gastheren wilt u hier niet meer weg!

Menu

Geniet van heerlijke gerechten gemaakt door Chefkok en zijn team. De culinaire gerechten uit de open keuken zijn internationaal gericht met een Amsterdamse knipoog. Er wordt zoveel mogelijk gekookt met regionale producten, passend bij het juiste seizoen. 

Bekijk hier onze menukaarten

Openingstijden

Restaurant Amstelle is iedere dag geopend:

  • Ma t/m vrij: 08.00 - 23.00 uur
  • Zaterdag en zondag: 11.30 - 23.00 uur
  • Feestdagen: 11.30 - 23.00 uur

De keuken is dagelijks geopend:

  • Lunch van 12.00 tot 16.00 uur
  • Diner van 17.00 tot 22.00 uur

Reserveren

Reserveer nu eenvoudig via de knop 'RESERVEREN' rechts onderin deze pagina. Tot ziens in Restaurant Amstelle!