Faciliteiten

Romantic & Celebration Package

Verras uw geliefde of vier een verjaardag met onze romantic en celebration packages! Wilt u uw verblijf upgraden met een van deze pakketten? Stuur een mail naar info@amsterdam.valk.com met uw reserveringsnummer, dan ligt uw verrassing klaar bij aankomst in het hotel.

Celebration Package | €15
Iets te vieren? Kies voor onze Celebration Package! De slingers, ballonnen, Celebrations en het kaartje zorgen voor een feestelijke aankomst op uw kamer.

Celebration Package Deluxe | €35
Voor een extra feestelijke aankomst in uw kamer kunt u kiezen voor onze Celebration Package Deluxe. Met de slinger, heliumballonnen, bloemen, lekkernijen, 1/2 fles MVSA Cava en het kaartje is een feest gegarandeerd!

Romantic Package | €15
Maak uw verblijf romantisch met onze Romantic Package! Hierbij krijgt u rozenblaadjes, hartjesballonnen, macarons en een persoonlijk kaartje op uw kamer.

Romantic Package Deluxe | €50
Een extra romantische aankomst voor uw grote liefde? Kies dan ons Romantic Package Deluxe! De hartjesballonnen, rozenblaadjes, bloemen, 1/2 fles MVSA Cava Rosé, liefdesvragen, macarons en het kaartje zorgen voor de perfecte romantische sfeer.