Upgrade uw verblijf

Verras uw geliefde of vier een verjaardag met onze romantic en celebration packages! Wilt u uw verblijf upgraden met een van deze pakketten? Stuur een mail naar info@amsterdam.valk.com met uw reserveringsnummer, dan ligt uw verrassing klaar bij aankomst in het hotel.

Celebration Package | €15
Iets te vieren? Kies voor onze Celebration Package! De slingers, ballonnen, Celebrations en het kaartje zorgen voor een feestelijke aankomst op uw kamer.

Celebration Package Deluxe | €35
Voor een extra feestelijke aankomst in uw kamer kunt u kiezen voor onze Celebration Package Deluxe. Met de slinger, heliumballonnen, bloemen, lekkernijen, 1/2 fles MVSA Cava en het kaartje is een feest gegarandeerd!

Romantic Package | €15
Maak uw verblijf romantisch met onze Romantic Package! Hierbij krijgt u rozenblaadjes, hartjesballonnen, macarons en een persoonlijk kaartje op uw kamer.

Romantic Package Deluxe | €50
Een extra romantische aankomst voor uw grote liefde? Kies dan ons Romantic Package Deluxe! De hartjesballonnen, rozenblaadjes, bloemen, fles MVSA Cava Rosé, liefdesvragen, macarons en het kaartje zorgen voor de perfecte romantische sfeer.