Mogelijkheden

Vergaderen Amsterdam

In amsterdam vergaderen op een unieke locatie? Dan bent u aan het juiste adres bij Van der Valk Amsterdam-Amstel! Wij bieden 11 diverse zalen aan. Van kleine zalen met een oppervlakte van ca. 40 m2, tot onze grootste zaal 'De Dam' met een oppervlakte van 375 m2! U kunt vergaderingen organiseren van 2 tot 350 personen, voor ieder wat wils. 

Vergaderen Amsterdam: Voorzieningen 

Bij Van der Valk Amsterdam-Amstel kunt u gebruik maken van diverse voorzieningen tijdens uw vergadering. Zoals LCD presentatieschermen, akoestisch plafond, geluidswerende wanden, geluidsinstallatie en ClickShare draadloos presentatiesysteem. Uiteraard staan wij open voor uw vragen met betrekking tot de voorzieningen. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers. 

Vergaderen Amsterdam: Opstelling

Wat voor opstelling u ook nodig heeft voor uw vergadering, bij Van der Valk Amsterdam-Amstel bent u aan het juiste adres! Zo kunt u kiezen voor de opstellingen: School, U-vorm, Theater, Boardroom, Gala diner, Receptie, Cabaret en Carré. 

Naast vergaderen, kunt u uw arrangement ook combineren met een overnachting in ons luxe hotel of een diner in restaurant Amstelle. Voor een borrel na uw vergadering kunt u terecht in bar MOQUM! 

Vergaderen Amsterdam: vraag vandaag nog uw vrijbijvende offerte aan!