Over Bar Moqum

Welkom bij Bar Moqum, dé plek in Amsterdam voor een verfijnde selectie cocktails, bieren en wijnen. Of u nu komt voor een ontspannen avond, een romantische date of een zakelijke borrel, bij ons bent u aan het juiste adres.

In de bruisende stad Amsterdam staat Bar Moqum voor meer dan alleen een naam. Bar Moqum is een ode aan Amsterdam. Mokum, de bijnaam van onze geliefde stad, vind u terug in onze eigenzinnige spelling met een Q van quality: een belofte van uitstekende service, kwaliteit en een onvergetelijke avond. Stap binnen in een sfeervolle ambiance waar warmte en gezelligheid samenkomen met de charme van Amsterdam. Van knusse zithoekjes en een grote openhaard tot aan stijlvolle decoraties, elk detail is met zorg gekozen om u thuis te laten voelen. Beleef de echte Amsterdamse gezelligheid op zijn best in Bar Moqum! 

Menu

Ontdek onze zorgvuldig samengestelde cocktails en een selectie van de beste bieren en wijnen. Onze keuken bereidt met liefde een variëteit aan smakelijke bites die perfect samengaan met uw drankje.

Bekijk hier onze menukaarten

Openingstijden

  • Zo t/m do: 17.00 - 00.00 uur
  • Vrij & za: 17.00 - 01.00 uur

Bar Moqum bevindt zich op de begane grond in het Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel, aan uw rechterzijde bij binnenkomst.