Wellness

Wellness de Tropen

Let op: Onze wellness is geopend vanaf eind november!

In Wellness de Tropen verblijft u in natuurlijke sferen welke zijn afgestemd op de habitat van ons icoon “de toekan”. De wellness is ruim opgezet en heeft een totale oppervlakte van meer dan 210 vierkante meter.

Het wellness centrum beschikt over een sauna, stoombad, infraroodsauna en een Rhassoul.

De Rhassoul, ook wel Rasul, is een duizenden jaren oud Oosters ritueel. Bij dit ritueel wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën en modder. De modder bevat veel mineralen en heeft zowel een reinigende als peelende werking. Bij het inwrijven van de modder wordt de huid ontdaan van vuil en dode huidcellen. Bovendien stimuleert het de doorbloeding van de huid. In de Rasulruimte smeert u zich in met een speciaal (Rasul) kruidenmengel. U neemt plaats op de verwarmde bank en laat het mengsel opdrogen om de werkzame stoffen in uw huid te laten opnemen.

Op het dakterras van het hotel bevind zich het buitenzwembad met aan de rand heerlijke zithoekjes waar u zorgeloos kunt ontspannen.

Sporten kan in de aangrenzende fitnesscentrum "Gym Adam". Elke zaterdag- en zondagochtend kunt u hier om 9.00 uur terecht voor een yogasessie.