Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Bij Van der Valk hotel Amsterdam Amstel heten wij u van harte welkom in Restaurant Amstelle! Hier kunt u terecht voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner en heerlijk avond tafelen met de lekkerste wijnen.

De naam van Restaurant Amstelle is geïnspireerd op het moerassige gebied waarop Amsterdam is gebouwd, namelijk ‘Aemstelle’. Zoals de naam daarom doet vermoeden, kunt u hier de hele dag genieten van internationale gerechten met een Amsterdamse knipoog.

In Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel bent u van 5 uur ’s middags tot ’s avonds laat van harte welkom bij Bar Moqum! De naam Moqum is afgeleid van de informele naam van Amsterdam, namelijk Mokum, maar waarbij de Q vervangen is voor quality. Daarom bent u hier aan het juiste adres voor Amsterdamse gezelligheid gecombineerd met hedendaagse allure!

Buffetrestaurant

Buffet 't IJ

Ontdek ons gezellige en trendy buffetrestaurant 't IJ. 

In het buffetrestaurant serveren wij iedere dag een uitgebreid ontbijt buffet voor onze hotelgasten. Daarnaast is er een ruime keus uit verschillende ontbijtklassiekers. Van smoothies en versgeperst sinaasappelsap tot pannenkoeken en warme croissants.

Pick-up & roomservice

Roomservice

Pick-up & roomservice

Geniet met onze pick-up en roomservice tijdelijk van de lekkerste gerechten op uw hotelkamer!

Allergenenkaart

Allergie of dieetwens?

Allergenenkaart

Heeft u een allergie of intolerantie waar wij rekening mee moeten houden? Dan informeren wij u graag zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten