Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Amsterdam Amstel

Droom lekker weg

Slapen

Gezellig samen logeren bij Van der Valk als gezin? Ervaar het comfort van onze ruime familie suite of profiteer van het gemak van een ‘connecting door’ tussen aangrenzende kamers. Hierdoor blijf je als gezin verbonden terwijl je toch geniet van de privacy van afzonderlijke ruimtes. Een ideale oplossing voor een ontspannen en zorgeloos verblijf met het hele gezin!

Dineren met kids

Eten

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je (hotel) verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals schnitzel, kibbeling, kipnuggets en frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor jong én oud!

Verschillende kinderactiviteiten

Plezier

Ontdek een wereld van plezier bij Van der Valk Hotel Amsterdam – Amstel! Of u nu kiest voor een verfrissende duik in ons buitenzwembad, uw smaakpappillen laat verwennen tijdens een uitgebreid ontbijt in Buffet ’t IJ of een bezoekje brengt aan onze hotelbibliotheek op de 6e verdieping: het is altijd een feestje! Daarnaast maakt onze centrale ligging het gemakkelijk om de omgeving te verkennen en te genieten van de vele activiteiten die de bruisende stad te bieden heeft.