Fietsverhuur

Ontdek Amsterdam vanaf de fiets! In slechts 15 minuten fietst u naar het Museumplein, Amstelpark of de Johan Cruijff ArenA. Onze receptiemedewerkers helpen u graag bij het uitstippen van uw ideale fietsroute. 

U kunt fietsen huren bij de receptie. Helaas is het niet mogelijk om fietsen van tevoren te reserveren. Creditcard garantie is verplicht bij het huren van een fiets. 

Prijzen:
Per dag (24 uur): €18
Avond (17:00 - 01:00): €12

Vanaf nu bieden we ook e-bikes aan zodat u nog meer van uw fietstocht kunt genieten. Het huren van een e-bike kost €32,50 per dag, met een borg van €250. Een volle accu heeft een actieradius van maar liefst 240 kilometer.

Neemt u graag uw eigen fiets mee naar ons hotel? Dan kunt u deze gratis plaatsen in onze parkeergarage. U kunt via de parkeergarage naar binnen en naar buiten met uw fiets. Ook zijn er rondom het hotel fietsenstallingen die u kunt gebruiken. Deze worden gefaciliteerd vanuit de Gemeente Amsterdam. 

U vindt onze fietsenstalling op -1 van onze parkeergarage. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie. 

Ontdek de hotelomgeving met onze 'Backyard' fietsapp

Backyard?

Wat is er leuker dan op de fiets onze achtertuin te ontdekken? Van der Valk maakt het u graag gemakkelijk en daarom bedachten we Backyard, de fiets-app die uw hotelovernachting koppelt aan op maat gemaakte, mooie fietsroutes in de directe omgeving van uw Van der Valk hotel.

Download on the Apple Store       Get it on Google Play

Backyard is je ultieme fietsmaatje-app die je hotelverblijf omtovert tot een lokaal avontuur. Met Backyard kun je een reeks zorgvuldig samengestelde fietsroutes rondom je hotel verkennen en unieke hotspots ontdekken die toeristen meestal missen.

Elke route is verrijkt met niet te missen hotspots, zoals verborgen uitzichtpunten, populaire cafés, historische bezienswaardigheden en lokale ontmoetingsplekken.

Backyard is meer dan een fiets-app; het is een unieke manier om je reisbestemmingen te ervaren. Of je nu één nacht blijft of een week, laat Backyard je leiden naar de lokale ervaringen die je reis onvergetelijk maken.

Bekijk onze fietsroutes