Spa & wellness hotel Amsterdam

Na uw zakelijke bijeenkomst of dagje uit in de hoofdstad kunt u ongetwijfeld wat ontspanning gebruiken. Van der Valk heeft als wellness hotel in Amsterdam haar gasten veel te bieden. Wellness ‘De Tropen’ biedt naast een Finse sauna een infrarood sauna en -schommel. Kom tot rust in het Turks stoombad en relax in de Tropische Kruidensauna.

Het buitenzwembad (28 °C) op het dakterras van de derde etage is voorzien van een jet stream, een bruisbank en rustige zithoekjes. Laat u verrassen door heerlijke massages en behandelingen voor zowel het gezicht als lichaam. Het dragen van badkleding is verplicht in het Van der Valk wellness hotel te Amsterdam.

Wellness hotel Amsterdam met zwembad en sportruimte
Het wellness hotel in Amsterdam is tevens voorzien van een sportruimte. ‘Gym Adam’ biedt ruimte voor o.a. fitness, cardio en boksen. Als hotelgast kunt u gebruik maken van diverse apparatuur zoals een crosstrainer, loopband en losse gewichten. Een personal trainer is op aanvraag mogelijk. Eveneens beschikt het hotel over een massagesalon ‘Day Spa Eva’ en professionele waxsalon ‘Delete Waxing’. Als gast van het hotel heeft u gratis toegang tot het zwembad, het wellness center en de sportruimte.

Bekijk hier meer informatie

Suite met bubbelbad en uitzicht over Amsterdam
Prefereert u een wellness ervaring op uw eigen kamer? Kies dan voor een verblijf in een van onze penthouse suites. Naast prachtig uitzicht over Amsterdam geniet u van een ruime open badkamer met regendouche en bubbelbad. Uw badkamer is gevuld met producten van onze eigen wellness.
Uw badjas en slippers staan klaar. Wilt u de suite niet verlaten? Via de roomservice van Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel zal het u aan niets ontbreken.

Onze kamers en suites