Parkeren in Amsterdam

Van der Valk Hotel Amsterdam Amstel beschikt over een eigen beveiligde parkeergarage met 131 parkeerplaatsen. Deze parkeergarage is beschikbaar voor gasten van ons hotel, vergaderzalen en restaurants. Er bevinden zich twee mindervalide parkeerplekken. Wilt u uw elektrische auto opladen? Dat kan aan één van onze zes laadpalen. Er is helaas geen mogelijkheid om een parkeerplek op voorhand te reserveren, parkeren is op basis van beschikbaarheid.

Onze parkeertarieven zijn:

  • Per uur: €3
  • Per dag: €20

Let op, de inrijhoogte van onze ondergrondse parkeergarage is 2,10 meter. Vanuit de parkeergarage kunt u direct de lift nemen naar de overige verdiepingen. De kamerverdiepingen bereikt u enkel met uw sleutelkaart. 

De parkeerkosten kunt u afrekenen bij de receptie of direct bij de slagboom. Eventuele kortingspasjes dienen voor de betaling aangeboden te worden, aangezien dit achteraf niet gecorrigeerd kan worden. Bij de slagboom kunt u enkel met pinpas of creditcard betalen.

Heeft u Bar Moqum, Restaurant Amstelle of Buffet 't IJ bezocht voor een lunch, diner en/of borrel? Toon uw bon bij de receptie en u ontvangt de eerste 3 uur parkeerkosten gratis! Voor grote groepen hanteren wij andere regels.

Bent u te gast in ons hotel en heeft u uw kamer geboekt via onze website? Dan krijgt u korting op het dagtarief en betaalt u slechts €15 per dag.  

Wilt u parkeren op straat?
Op straat geldt betaald parkeren van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 19.00 uur. U betaalt hier €5 per uur.

Neemt u graag uw eigen fiets mee naar ons hotel?
Dan kunt u deze gratis plaatsen in onze overdekte parkeergarage. U kunt via de parkeergarage naar binnen en naar buiten met uw fiets. U vindt de fietsenstalling op -1 van de parkeergarage.

Ook zijn er rondom het hotel fietsenstallingen die u kunt gebruiken. Deze worden gefaciliteerd vanuit de Gemeente Amsterdam.

Locatie
Hieronder kunt u uw route plannen naar ons hotel. Het hotel bevindt zich op de Joan Muyskenweg 20 na ca. 300 meter aan de linkerkant van de weg.