Op je gympen naar je werk?

• Bepaal zelf wanneer en hoeveel je werkt
• Geen ervaring? Geen probleem: ga van zero naar hero in een paar weken!
• En krijg er gratis sneakers bij (t.w.v. €150)*!

Wil jij een horeca-topper worden bij Van der Valk Amsterdam-Amstel? Stuur vandaag nog je motivatiebrief en CV naar bijbaan@amsterdam.valk.com!

Stuur je CV

Toch nog meer info? Die vindt je hieronder:

Over Van der Valk Amsterdam-Amstel

Aan de Duivendrechtse vaart opent Van der Valk binnenkort haar eerste hotel binnen de ring van Amsterdam. Van der Valk Amsterdam-Amstel biedt 206 luxe hotelkamers, 11 multifunctionele congres- en vergaderruimtes en een uitgebreide wellness met buitenzwembad.

Ons restaurant Amstelle is een sfeervol à la carte restaurant met een open keuken, internationaal gericht met culinaire gerechten. Bij ons gezellige en trendy restaurant Buffet ‘t IJ kunnen gasten ieder moment van de dag komen eten, hier wordt ontbijt, lunch en diner geserveerd! Voor een koffie met een taartje, maar ook voor burgers, curry’s en salades, kunnen de gasten terecht in onze hotelbar Moqum.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een unieke kans om een hotelopening mee te maken! Je bouwt mee aan een gloednieuw Van der Valk concept en maakt onderdeel uit van ons dreamteam. Je werkt in een open, spontane sfeer en krijgt de mogelijkheid je te ontplooien. Jouw harde werken wordt beloond met een goed salaris en een jaarcontract (min. 4 uur tot max. 38 uur). Daarnaast krijg je van ons unieke Van der Valk sneakers by Mondain (t.w.v. €150) om mee te shinen tijdens en buiten werk!

Wie ben jij?

Jij bent gastgericht, betrokken en servicegericht. Jouw enthousiasme en vriendelijkheid stralen af op zowel collega’s als gasten. Daarnaast ben je een echte teamspeler en functioneer je goed in stressvolle situaties. Nederlands en Engels communiceren is voor jou geen enkel probleem: zowel Nederlandse als internationale gasten voelen zich bij jou op hun gemak.

Wil jij op je unieke gympen aan het werk bij Van der Valk Amsterdam-Amstel? Wacht niet langer en stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief naar bijbaan@amsterdam.valk.com!

 

* Je krijgt je eerste werkdag direct jouw toffe sneakers. Na 250 uur werken zijn ze helemaal van jou!