Mogelijkheden

Trouwfeest Amsterdam

Bent u op zoek voor uw trouwfeest Amsterdam? Bij Van der Valk Amsterdam-Amstel zorgen wij voor een onvergetelijke dag!

Trouwfeest Amsterdam: De organisatie

Er komt veel kijken bij het organiseren van een trouwfeest. Allereerst is het belangrijk om te bepalen wie u wilt uitnodigen op uw trouwfeest. Met uw lijst van genodigden kunnen wij samen met u kijken naar geschikte zalen bij Van der Valk Amsterdam-Amstel. Wij beschikken over zalen voor verschillende gezelschappen. Zo heeft onze grootste zaal ‘De Dam’ een oppervlakte van 375 m2. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse arrangementen op het gebied van eten en drinken. Zo kunt u kiezen voor een diner in ons restaurant Amstelle of een buffetdiner in ons buffetrestaurant ’t IJ. Onze medewerkers voorzien u graag van informatie over de mogelijkheden binnen Van der Valk Amsterdam-Amstel.

Trouwfeest Amsterdam: Overnachten

Uiteraard kunt u bij Van der Valk Amsterdam-Amstel terecht voor een onvergetelijke huwelijksnacht. Zo kunt u kiezen voor een heerlijke suite met bubbelbad of kunt u kiezen voor een van onze penthouse suites. Deze suites hebben een uniek ontwerp en bieden een prachtig uitzicht over Amsterdam. Ook is het mogelijk om voor uw gasten een overnachting te boeken.

Wilt u meer informatie over het organiseren van uw trouwfeest Amsterdam in Van der Valk Amsterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op!