Mogelijkheden

Concert Amsterdam

Concert Amsterdam of ander optreden organiseren? In onze grote zaal De Dam kunnen tot 350 personen genieten van uw optreden. Daarnaast bieden wij ook diverse kleinere zalen waar u uw concert of optreden kunt organiseren. Door professionele technische faciliteiten is Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel de perfecte locatie voor uw concert of optreden.

Concert Amsterdam: Ligging

Van der Valk Amsterdam-Amstel ligt erg gunstig ten opzichte van het centrum van Amsterdam. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo ligt metrostation Overamstel op slechts enkele minuten lopen en bent u in ca. 4 minuten op de A2. Luchthaven Schiphol is 15 minuten te bereiken.

Concert Amsterdam: Bezoeken

Uiteraard bent u ook bij Van der Valk Amsterdam-Amstel aan het juiste adres als u een concert wilt bezoeken in de Ziggo Dome, AFAS Live of de Johan Cruijf ArenA. In onze luxe hotelkamers bent u van alle gemakken voorzien. Daarnaast kunt u ook gratis gebruikmaken van onze wellness, fitness en buitenzwembad. Bekijk hier onze hotelkamers! 

Onze medewerkers voorzien u graag van informatie over de mogelijkheden binnen Van der Valk Amsterdam-Amstel en het organiseren van uw concert Amsterdam!