Een schitterend hotel in Amsterdam Zuidoost

Op zoek naar een goed hotel in Amsterdam Zuidoost, voorzien van luxe faciliteiten? Van der Valk Amsterdam-Amstel heeft het in huis. De ruime hotelkamers zijn voorzien van moderne  apparatuur. Zo vindt u in de business-, superior kamers en suites een draadloos oplaadsysteem voor uw telefoon en u kunt gebruik maken van bluetooth speakers. In het hotel kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Wilt u volledig tot rust komen in uw hotelkamer? Ons hotel in Amsterdam Zuidoost heeft diverse suites met eigen bubbelbad.

Onze suites en kamers

Diverse faciliteiten, uitstekende service
Naast een luxe hotelkamer biedt Van der Valk Amsterdam een uitstekende wellness ruimte. Hier zijn verschillende sauna’s waar u gebruik van kunt maken zoals een Finse sauna of een infrarood sauna. Wat deze wellness extra bijzonder maakt is het Rasul bad.

Rasul is een duizend jaar oud ritueel waarbij er gebruik wordt gemaakt van oliën en modder. Op het dakterras ons hotel bevindt zich een verwarmd buitenzwembad. Wilt u graag genieten van verschillende schoonheidsbehandelingen? Breng dan een bezoek aan beautysalon ‘Day Spa Eva’ of u kunt een afspraak maken bij Delete Waxingsalon. Daarnaast is er een sportschool met luxe fitnessapparatuur waar u als hotelgast gratis gebruik van kunt maken. Tot slot kunt u elke zaterdag en zondag deelnemen aan een yogasessie.

Bekijk onze faciliteiten

Hotel RAI Amsterdam
Heeft u binnenkort een congres, evenement of beurs in de RAI Amsterdam? Overweeg dan een overnachting bij Van der Valk hotel Amsterdam Zuid. Ons hotel bij de Rai heeft een ideale ligging. Met de metro bent u namelijk binnen 3 minuten bij RAI Amsterdam en met de auto bent u ongeveer binnen 8 minuten op plaats van bestemming.

Een levendige omgeving
In Amsterdam valt er genoeg te beleven. Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel ligt gevestigd in een bruisende omgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld op de zonnige dagen een boot huren en over de Amstel varen of plaats nemen op de terrassen aan het water. Ook kunt u heerlijk door de omliggende parken wandelen en verschillende musea bezoeken. Door de centrale ligging van het hotel kunt u alle kanten op. Heeft u een evenement in de Ziggo Dome, Amsterdam Arena of AFAS live? Dan is Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidoost de perfecte locatie om een overnachting te boeken of een diner te reserveren.

Weekendje weg? Hotel Amsterdam Zuidoost
Bent u toe aan een weekendje Amsterdam? Dan zijn er bij ons hotel in Amsterdam Zuidoost voldoende bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Bij de receptie van het hotel kunt u verschillende toegangskaarten kopen. Wilt u als een echte local Amsterdam verkennen? Vraag de receptie dan voor tips en extra informatie over de omgeving. Vanuit het hotel bent u binnen 15 minuten met de metro in het centrum van Amsterdam. Tevens is het hotel in Amsterdam Zuid goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het hotel beschikt over 131 parkeerplaatsen en beschikt over laadpalen voor elektrische auto’s.

Geniet van een arrangement