Feestdagen

Live Cooking Diner


Kerst 2021 viert u veilig en vertrouwd bij Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel


Geniet met de familie van heerlijke Van der Valk klassiekers bij het Live Cooking Diner. Het riante buffet biedt ruime keuze aan wisselende voor-, hoofd- en nagerechten. Onze koks bereiden à la minute op de grill, wok, plaat en in de pizzaoven een scala aan heerlijke verse gerechten. Ook op het dessertbuffet zal het u aan niks ontbreken met onder andere schepijs, vers fruit en een mooie chocoladefontein

Voor de kinderen hebben wij een ruime speelhoek met o.a. een springkussen, kleurplaten en film. Ook de Kerstman komt op bezoek!

Tijdsloten  
Keuze 1  17:30 - 19:30
Keuze 2  20:00 - 22:00
   
Prijzen*  
Volwassenen €59.50
Kinderen 4 t/m 12 jaar €29.75
Baby's 0 t/m 3 jaar gratis
*Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee. Het bedrag dient bij aankomst betaald te worden. 

Maatregelen COVID-19
In verband met de maatregelen tegen COVID-19 vragen wij u rekening te houden met de geldende maatregelen.

Reserveringsaanvraag
U kunt een reserveringsaanvraag doen door onderstaand formulier in te vullen of te mailen naar feestdagen@amsterdam.valk.com. Graag bij uw reservering uw reserveringsnummer van de overnachting, gewenste tijdskeuze, het aantal volwassenen en aantal kinderen aangeven.

Let op! De reservering is pas definitief wanneer de betaling is voldaan en u de bevestiging van de reservering heeft ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Reservering Live Cooking Diner

Het gezelschap

Persoonlijke gegevens

RIVM gezondheidsmaatregelen

Verplicht veld