Feestdagen

Een veilig en vertrouwd Pasen

Ook dit jaar zal Pasen er anders uitzien dan u gewend bent, maar samen maken we er een heerlijk (coronaproof) paasweekend van. Ga er samen of met het gezin tussenuit en geniet van een overnachting in Amsterdam.

Boek hier een verblijf 

Bekijk hieronder de speciale activiteiten tijdens Pasen:

'Eggcellent Shop'
Kies één van onze feestelijke extra’s bij de Eggcellent Shop in de lobby van het hotel. Van chocolade lekkernijen tot vrolijke bloemen en gezellige spellen: neem een kijkje in de shop tijdens uw verblijf.

Openingstijden: zaterdag 3 april, zondag 4 april en maandag 5 april tussen 15:00-21:00

Pick-up borrelbox 
Bestel hier de borrelbox voor €30 per 2 personen. Met deze heerlijke borrelbox en het fantastische uitzicht over Amsterdam is er geen reden meer om je kamer te verlaten.

Kinderplezier
Ook aan de kinderen is gedacht, zo is er een kinderhoek met een film, kleurplaten en een springkussen.

Fietsverhuur 
Ontdek Amsterdam vanaf de fiets! Huur bij aankomst één van onze hippe fietsen en maak een mooie fietstocht door de omgeving van Amsterdam. Bekijk hier meer informatie. 

Stadswandeling
Geniet van een wandeling via 'De Stadswandeling 020' inclusief culinaire tussenstops, quiz, leuke info. Boek hier ons stadswandeling arrangement inclusief overnachting, pick-up ontbijt, stadswandeling route en GVB dagticket waarmee u de hele dag gratis door Amsterdam kunt reizen met het openbaar vervoer.

Boek hier een verblijf 

Bekijk en reserveer hier de speciale activiteiten: