Een luxe vergaderruimte in Amsterdam huren

Of u nu een riante of juist kleine vergaderruimte in Amsterdam Zuid zoekt, Van der Valk heeft het. Ons hotel heeft prachtig uitzicht op de Amstel en biedt ruimte aan grote of kleine gezelschappen. De 11 vergaderzalen zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en natuurlijk daglicht wat een positief effect heeft op uw concentratie. U kunt kiezen uit diverse vergaderarrangementen en beschikt altijd over:

  • Professionele audiovisuele apparatuur
  • ClickShare draadloos presentatiesysteem
  • Geluidswerende wanden
  • Presentatiekoffer
  • Daglicht
  • Zaalverduistering
  • Een professioneel en ervaren salesteam

Zoek een vergaderarrangement

Ontspannen tijdens uw break
Tijdens de pauze kunt u en uw gezelschap tot rust komen in de uitgebreide en luxe break-out ruimtes. Om de creatieve geest een boost te geven is het belangrijk om tussendoor voldoende pauze te houden. In de break-out room kunt u even uw hoofd leegmaken en genieten van verschillende dranken en lekkernijen. Neem bijvoorbeeld plaats op een van de loungebanken en neem de tijd om met andere deelnemers te praten. Na uw pauze kunt u weer fris starten in uw vergaderruimte met uitzicht over Amsterdam

Events bij hotel Amsterdam
Heeft u iets te vieren? Huur dan een ruimte voor uw trouwfeest of receptie. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap, kunt u uit diverse zalen kiezen. De aankleding en indeling kan volledig voldoen aan uw wensen. Wat dacht u van Club Pampus? Een prachtige lounge setting om een groter evenement te organiseren. Door de luxe uitstraling van Club Pampus en de unieke faciliteiten beleven uw gasten een onvergetelijke avond.

Feestje, workshop of event? Bekijk de mogelijkheden

Vergaderruimte Amsterdam-Zuid met overnachting
Wil u en uw gezelschap na het bezoek aan onze vergaderruimte in Amsterdam blijven overnachten?  Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel biedt diverse mogelijkheden. Door het ruime aanbod aan hotelkamers, is er altijd een kamer of suite die aan uw wensen voldoet. Na uw meeting kunt u tot rust komen in uw hotelkamer of even bijtanken in de wellness van het hotel.