Meeting room Amsterdam

Zoekt u een sfeervolle vergaderzaal of meeting room in Amsterdam Zuid, voorzien van moderne faciliteiten? Dan is Hotel Amsterdam-Amstel de perfecte locatie voor u. Het hotel is gemakkelijk te bereiken per openbaar vervoer als met de auto. Uw auto kunt u veilig parkeren op een van de 131 beveiligde parkeerplaatsen van het hotel. Ontvangt u gasten of relaties uit het buitenland? Hotel Van der Valk biedt op aanvraag een Schiphol shuttle service aan.

Naast de bereikbaarheid van het hotel, maken de luxe faciliteiten en het hoge serviceniveau de locatie echt uniek. Iedere vergaderzaal van ons hotel in Amsterdam is voorzien van moderne apparatuur en het uitzicht over de Amstel brengt uw meeting naar een hoger niveau.

Vergadermogelijkheden Hotel Amsterdam

Moderne apparatuur
Hotel Amsterdam-Amstel is met 11 verschillende zalen inclusief extra voorzieningen ideaal voor iedere vergadering, congres of evenement. Wanneer u aanvullende apparatuur nodig heeft in de zaal of boardroom, kunt u dit aanvragen bij het salesteam. Van laptops tot aan LCD presentatieschermen, bij Van der Valk Amsterdam-Amstel staan de modernste middelen tot uw beschikking.

Vergaderzaal Amsterdam inclusief culinair genot
Voor zowel lunch als diner heeft u de keuze uit het à la carte restaurant Amstelle. Bar Moqum biedt, naast een gezellige drankje na afloop van uw overleg in onze meeting room in Amsterdam, ook de gelegenheid voor een hapje. Daarnaast beschikt het hotel over een Live Cooking restaurant ‘Buffet ’t IJ’ waar u de dag kunt starten met een uitgebreid ontbijt.. Kortom, tijdens uw overleg in onze vergaderzaal in Amsterdam kunt u het vergaderen perfect combineren met heerlijke gerechten.

Onze vergaderarrangementen

Meeting room Amsterdam met overnachting
Ontvangt u internationale relaties? Overnachten na uw meeting is geen enkel probleem. Ons hotel aan de Amstel biedt diverse businesskamers & suites, geheel naar wens. Ontspan na een lange werkdag in de wellness van het hotel of kies voor een workout in de fitnessruimte.
Ook als u uw verblijf wilt combineren met een stadswandeling of fietstocht biedt het hotel een prima uitgangspunt.

Contact opnemen
Wilt u de mogelijkheden bespreken voor uw meeting room in Amsterdam? Of heeft u nog vragen? Ons enthousiaste salesteam staat graag voor u klaar! Voor meer informatie kunt u telefonisch contact op via 020 80 01 100 of via de mail reservations@amsterdam.valk.