Conferentieruimte Amsterdam

Een professionele conferentieruimte in Amsterdam vindt u bij Van der Valk.
Ons hotel biedt verschillende mogelijkheden voor het organiseren van vergaderingen, workshops, (meerdaagse) congressen of feesten. De locatie is uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Een conferentiezaal huren bij Van der Valk biedt de volgende voordelen:

  • 11 vergaderzalen, variërend van 375 m2 tot 40 m2
  • Diverse opstellingen mogelijk, van U-vorm tot boardroom
  • Uitstekende ligging bij knooppunt Amstel, A2 en A10.
  • Voldoende parkeergelegenheden
  • Vaste zaalfaciliteiten zoals een professionele geluidinstallatie
  • Optionele faciliteiten zoals een katheder of stoelovertrekken
  • Arrangement, inclusief lunch, diner of overnachting mogelijk

Bekijk de vergaderarrangementen

Ondersteuning van specialisten
De 11 luxe zalen van het hotel zijn van moderne gemakken voorzien en zeer geschikt als conferentiezaal of congreslocatie in Amsterdam. Het organiseren van een goede bijeenkomst vergt veel tijd en aandacht. Speciaal om u te ondersteunen met de organisatie staat ons team van specialisten klaar. Van der Valk Amsterdam-Amstel denkt graag met u mee over de mogelijkheden en houdt rekening met uw wensen. Het team zorgt voor een nauwkeurige voorbereiding en een zorgeloos verloop van het event.

Flexibele indeling congreslocatie Amsterdam
Met onze congreslocatie in Amsterdam kunt u alle kanten op. Afhankelijk van de grootte van de zaal en uw gezelschap zijn er verschillende zaalopstellingen mogelijk. Voor een congres kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een cabaret of theater opstelling. De conferentieruimte wordt speciaal naar uw wensen ingericht. Van der Valk hotel Amsterdam is zeer goed bereikbaar en biedt vele faciliteiten.

Bekijk de zalen en indelingen

Conferentieruimte Amsterdam met overnachting
Blijf na het congres of evenement dineren of overnachten. Hotel Amsterdam-Amstel biedt ruime en luxe kamers met diverse faciliteiten zoals hi-speed Wi-Fi en een kluis die geschikt is om uw laptop of andere waardevolle spullen op te bergen. Kies bijvoorbeeld een Business kamer of junior suite! 


Ontspanning inbegrepen
Als gast kunt u gratis gebruik maken van ons wellness centrum, ‘De Tropen’. Ontspan na een lange dag en geniet van diverse sauna’s. Tevens kunt u gebruik maken van een Turks stoombad en Rasul. Rasul is een Oosters reinigingsritueel met speciale modder en oliën. Wilt u liever in alle privacy genieten van luxe? Kies dan voor een hotelsuite met eigen bubbelbad!

Voor sportieve gasten biedt fitnesscentrum Gym Adam veel opties. Er zijn voldoende fitnessapparaten aanwezig om een full body work-out te doen. Tot slot, neemt u een duik in het verwarmde buitenzwembad.

Bekijk onze wellness faciliteiten