Conference hotel Amsterdam

U zoekt een moderne locatie voor uw evenement of congres in Amsterdam? Van der Valk is hét conference hotel in Amsterdam. Wij bieden 11 zalen variërend vanaf 40 m2 tot en met 375 m2. Iedere zaal is voorzien van moderne gemakken en de indeling of opstelling is flexibel in te delen. Wij bieden diverse standaard vergaderarrangementen. Een arrangement op maat is geen probleem. Kiest u hotel Van der Valk als evenementenlocatie in Amsterdam? Dan profiteert u van de volgende faciliteiten:

  • 11 moderne vergaderzalen en boardrooms
  • Natuurlijk daglicht
  • Professionele audiovisuele middelen
  • LCD presentatieschermen
  • ClickShare draadloos presentatiesysteem
  • Geluidswerende wanden
  • Akoestische plafonds
  • Gehele dag keuze uit koffie -en theevoorzieningen
  • Uitstekende ligging en parkeermogelijkheden
  • Gratis Wifi

Bekijk onze vergaderarrangementen

Uw conferentie perfect verzorgd
Of u nu een workshop organiseert voor een klein gezelschap of een conferentieruimte in Amsterdam zoekt voor 300 personen; het flexibele salesteam staat altijd voor u klaar. Wat uw wensen ook mogen zijn, alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Iedere zaal beschikt over luxe faciliteiten en moderne appratuur. Daarnaast kunnen de gasten gebruik maken van het buffet bij Restaurant ’t IJ. Tot slot is het hotel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto.

Lounge en vergaderen in Club Pampus
Wilt u een speciaal evenement organiseren in het conference hotel Amsterdam? Dan krijgt u bij Club Pampus de kans om een memorabel evenement te organiseren. Met het exclusieve lounge gedeelte en toegang tot het verwarmde buitenzwembad is dit een prachtige locatie. Club Pampus is uniek door haar hoge plafonds en openhaard. Dit geeft uw evenement extra allure. Kortom, Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel is de ideale evenementenlocatie in Amsterdam!

Overnachten Amsterdam conference hotel
Organiseert u een meerdaags congres of evenement in Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel? Dan is een overnachting in een van de luxe hotelkamers ideaal om tot rust te komen. Zo heeft u de keuze uit comfort kamers, business kamers of superiors kamers. Hier heeft u alle ruimte om te ontspannen of om nog even door te werken. Tot slot, kunt u gratis gebruik maken van de wellness, de fitness en het verwarmde buitenzwembad. 

Onze faciliteiten

De evenementenlocatie in Amsterdam
Ons conference hotel is dé evenementenlocatie in Amsterdam. Geniet van de verschillende mogelijkheden voor het organiseren van evenementen en congressen. Wilt u hier meer informatie over of heeft u bepaalde vragen? Het salesteam van hotel Amsterdam-Amstel staat graag voor u klaar! Neem telefonisch contact op via 020-801100 of mail uw vraag naar
reservations@amsterdam.valk.com