Dé plek om een unieke vergaderlocatie in Amsterdam te huren

U zoekt een unieke vergaderlocatie in Amsterdam? Van der Valk Hotel Amsterdam is dé plek om samen met uw gezelschap te vergaderen. Het gloednieuwe hotel heeft 11 inspirerende congres- vergaderzalen en zijn voorzien van luxe en moderne faciliteiten. Kies een arrangement naar wens en laat u verrassen door diverse heerlijkheden. En wilt u na het vergaderen nog gezellig een drankje doen of dineren? Wij heten u welkom. Zelf overnachten behoort tot de mogelijkheden na het vergaderen in Amsterdam bij Van der Valk.

Vergaderlocatie Amsterdam Zuid

Vergaderen met uitzicht over de Amstel
Door de hoge plafonds en ramen kunt u vergaderen in Amsterdam Zuid met allure. Geniet van het prachtige uitzicht over de Amstel. De ligging van de vergaderlocatie is zeer gunstig. Het hotel is gemakkelijk te bereiken. Komt u met de auto, dan kunt u deze parkeren bij het hotel. Het metrostation Overamstel ligt op 3 minuten loopafstand vanaf het hotel.

Modern en zorgeloos
Ons team van specialisten zorgt ervoor dat het vergaderen in Amsterdam zorgeloos verloopt. Iedere vergaderruimte van hotel Amsterdam Amstel is voorzien van de nieuwste apparatuur en snufjes. Wat dacht u van:

  • professionele audiovisuele apparatuur
  • hi-speed WiFi
  • draadloos ClickShare presentatiesysteem
  • geluidswerende wanden

Daarnaast biedt onze unieke vergaderlocatie in Amsterdam nog meer mogelijkheden om uw vergadering compleet te maken. Zo bieden we optionele faciliteiten aan zoals een handheld microfoon, flip-over of een laser pointer. Zo kunt u uw vergadering indelen naar uw wens.

Ontspannen tijdens de pauze
Wilt u tijdens uw pauze even in een andere omgeving zitten met uw gezelschap? Maak dan gebruik van de uitgebreide en luxe break-out ruimtes. Om de creativiteit te stimuleren is het goed om pauzes in een ontspannende omgeving in te lassen. De break-out ruimtes in het hotel zijn hier perfect voor. Tijdens uw pauze kunt u in de lounge plaatsnemen voor een kop koffie, thee of een verfrissend drankje. Kortom, bent u op zoek naar vergaderlocatie in Amsterdam Zuidoost waar u op een aangename manier vergadert? Kies dan voor een zaal op deze unieke vergaderlocatie!

Vergaderen Amsterdam zoals u dat wenst
Een vergaderarrangement bij Van der Valk Amsterdam-Amstel biedt u een handig alles in een pakket. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een uitgebreid lunchbuffet, dinerbuffet of beide! Heeft u andere wensen of ziet u graag aanpassingen in uw arrangement? Dan is dat geen probleem en staat het salesteam voor u klaar. Bij vergaderlocatie Van der Valk Amsterdam wordt alles tot in de puntjes geregeld.

Vraag een offerte aan