Kerstbrunch Amsterdam

Voor uw Kerstbrunch in Amsterdam bent u bij Van der Valk Amsterdam-Amstel aan het juiste adres! Wij hebben alle ingrediënten voor een onvergetelijke Kerstbrunch met uw familie of vrienden. Op Eerste en Tweede Kerstdag bieden wij onze Kerstbrunch aan in Buffet ’t IJ. U bent welkom tussen 12:00 en 14:30. U betaalt €54.50 per volwassene en €27.25 per kind (4 t/m 12 jaar).

Kerstbrunch Amsterdam: Onbeperkt genieten
Tijdens onze kerstbrunch kunt u onbeperkt genieten van de lekkerste gerechten. Zo kunt u terecht voor ovenverse broodjes, croissants, salades van onze saladebar, vers fruit, kaas, vleeswaren, vis, vers bereide ei-gerechten, diverse warme gerechten van wok en plaat en diverse desserts van ons dessertbuffet. Daarnaast kunt u onbeperkt frisdrank, koffie, thee, bier en huiswijn bestellen.

Kerstbrunch Amsterdam: Kinderen
Uiteraard is er ook aan kinderen gedacht tijdens onze Kerstbrunch. Zo bieden wij speciale gerechten aan voor kinderen. Daarnaast hebben wij een gezellige kinderhoek met een film, kleurplaten en een heus springkussen. Uiteraard komt ook de kerstman op bezoek.

Kerstbrunch Amsterdam: Reserveren

Wees er snel bij, voor u het weet zijn er geen tafels meer beschikbaar! U kunt reserveren door te mailen naar feestdagen@amsterdam.valk.com, geef hierbij het aantal volwassenen, kinderen (4 t/m 12) en kinderen (0 t/m 3) door. Let op dat u het bedrag vooraf dient te betalen. U mag tijdens de kerstbrunch gratis parkeren in onze parkeergarage

Van der Valk Amsterdam-Amstel is dé locatie voor uw Kerstbrunch in Amsterdam. Wij zien u graag tijdens Kerst 2019!