Zaalverhuur Amsterdam, zorgeloos genieten

Zorgeloos genieten van uw bruiloft, workshop, meeting of feest? Kies dan voor zaalverhuur in Amsterdam bij Van der Valk. Ons hotel aan de Amstel beschikt over 11 zalen variërend in grootte. Iedere zaal kan naar wens ingedeeld een aangekleed worden. Voor elke gelegenheid bieden wij een passend arrangement, op maat. Hapjes, drankjes, lunch en diner- ook voor culinair genot kunt u terecht bij Hotel Amsterdam.

Feestje of meeting? Bekijk de mogelijkheden

Ontdek de ruime keuze aan zalen
Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel beschikt over 11 verschillende zalen waar u een vergadering of andere bijeenkomst kunt organiseren. De ruimtes variëren van 40 m2 tot 375 m2 en de opstelling van de zaal kan aangepast worden naar wens.

Ons hotel beschikt over een team van ervaren specialisten die vooraf met u meedenken en u tijdens het event ondersteunen. Zij zorgen ervoor dat het van A tot Z soepel verloopt.

 Als het gaat om zaalhuur in Amsterdam bieden wij een breed aanbod. Hierdoor zit er altijd een zaal tussen die perfect aansluit op uw vergadering of bijeenkomst. Wilt u een congres organiseren? Ook dan kunt u terecht bij hotel Amsterdam. Met 375 m2 is ‘De Dam’ de grootste zaal van ons hotel. De ruimte is in receptie opstelling geschikt voor 350 personen.

Onze zalen

Faciliteiten zaalhuur Amsterdam
Iedere bijeenkomst begint met de juiste voorbereiding en geschikte faciliteiten. Bij Van der Valk Hotel Amsterdam zijn alle zalen sfeervol ingericht en voorzien van de nieuwste apparatuur. Heeft u een zaal gehuurd voor business doeleinden? Uw presentatie komt goed tot zijn recht op een lcd-presentatiescherm met een draadloos ClickShare systeem. Geniet van natuurlijk daglicht ter bevordering van de concentratie.

Huurt u een zaal voor een bruiloft of ander feest? De professionele audiovisuele apparatuur en het akoestisch plafond zetten de puntjes op de i. Door de geluidswerende wanden is privacy gewaarborgd. Verse bloemen tijdens uw bruiloftsfeest? Geen probleem.

Alle zalen hebben een prachtig uitzicht over de Amstel. Uiteraard is het mogelijk om andere faciliteiten zoals bijvoorbeeld een reversmicrofoon of een podium te huren om uw zaalhuur in Amsterdam zo prettig mogelijk te laten verlopen. Kortom, samen met ons team krijgt u de kans om uw vergadering of feest succesvol te laten verlopen.

Vanaf prijs zaalhuur Amsterdam

Overnachten in luxe kamers of suites
Geeft u een feestje tot in de late uurtjes? Of wilt u na uw bijeenkomst rustig borrelen en gaat u liever de volgende dag naar huis? Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel biedt, naast zaalhuur in Amsterdam, diverse luxe kamers en suites. Op die manier kunnen u en uw gasten of relaties maximaal genieten.

Onze hotelkamers

Zaalverhuur Amsterdam Zuidoost
Heeft u gekozen voor zaalverhuur met overnachting? Dan geniet u van een heerlijke kamer en een culinair diner. Na het luxe ontbijt heeft u genoeg tijd om Amsterdam te ontdekken of even bij te komen in onze wellness ruimte. Trek enkele baantjes in het verwarmde buitenzwembad op ons dakterras of kies voor een beautybehandeling.
Kortom, naast zaalverhuur in Amsterdam Zuidoost biedt Van der Valk zoveel meer! Informeer naar de mogelijkheden en boek een arrangement dat bij u past!