Locatie

Wat te doen in Amsterdam tijdens de koude maanden

De herfst heeft zijn intrede gedaan in Amsterdam, wat betekent dat het kouder en kouder wordt. Aangezien Nederland niet bekend staat om zijn warme en zonnige weer tijdens de herfst en winter, moesten we dingen verzinnen om te doen tijdens de koudere maanden van het jaar. Ondanks dat Amsterdam heerlijk is tijdens de warme zomerdagen, heeft onze hoofdstad ook veel leuke dingen te bieden wanner het regent. Lees hier al onze tips!

Musea

Met meer dan 100 musea en galeries biedt Amsterdam veel cultureel vele mogelijkheden om je binnen warm en vooral... droog te houden! Zo kunt u de bekende musea van Amsterdam bezoeken zoals het Van Gogh Museum, of u kunt de minder bekende, bijzondere musea van Amsterdam bezoeken zoals het Electric Ladyland museum.

Bent u op zoek naar een leuker museum? The Upside Down biedt je veel plezier en mooie foto's om op Instagram te plaatsen! Op deze site kun je zien welke tentoonstellingen en exposities er op dit moment in Amsterdam zijn.

Foodhallen

Ben je gek op eten? Super! Je kunt je elke dag van de week uitleven in de Foodhallen. Dit is de eerste overdekte voedselmarkt in Nederland en het is Amsterdams versie van populaire markten zoals de Mercado de San Miguel in Madrid en de Borough Market in Londen. Terwijl de regen op het dak van deze voormalige tramremise tikt, kunt u langs de vele eetkraampjes lopen die u een ruime keuze aan etenswaren bieden.

 

TonTonClub

Wat is er beter dan spelletjes spelen tijdens een regenachtige dag? Van arcade games tot air hockey en een ouderwets spelletje Jenga, bij TonTonClub kan het allemaal! Het is zelfs mogelijk om tussen het gamen door wat te eten en te drinken. Dit is de perfecte manier om je dag door te brengen tijdens de regenachtige seizoenen van Amsterdam, want het is allemaal binnen.

 

Restaurant Amstelle & Bar Moqum

Maar de beste manier om de regenachtige dagen in Amsterdam door te brengen is natuurlijk met het beste eten en drinken van onze hoofdstad. In ons Restaurant Amstelle kunt u genieten van een heerlijke lunch, uitgebreid diner in de avond met de beste wijnen. In bar Moqum kunt u de hele avond genieten van de lekkerste cocktails bij ons haardvuur! Bestelt u een warme chocolademelk of een cocktail om uzelf warm te houden tijdens de regenachtige dagen?