Locatie

Waarom je bij Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel het ultieme vakantiegevoel beleeft

Heb jij ook zo’n zin om er weer eens op uit te gaan en tijd voor jezelf te nemen? Lees hier de vier redenen waarom jij Van der Valk Hotel Amsterdam – Amstel op je bucketlist moet zetten.

#1 Mooiste uitzicht

Wakker worden met panoramisch uitzicht over Amsterdam? Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel ligt binnen de ring van Amsterdam en is maar liefst 17 verdiepingen hoog. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van grote ramen. Dit betekent wakker worden met prachtig uitzicht over het bruisende Amsterdam of de omgeving van de stad en Johan Cruijf Arena!

#2 Veilig uit eten

Mis jij uit eten ook zo? Bij ons is uit eten mogelijk! Met de keuze uit in-room dining of een pick-up diner heb je geen reden om je kamer te verlaten. Besluit je voor onze in-room dining te gaan, dan staan een gedekte tafel en een heerlijk 3-gangendiner op je te wachten. Bekijk hier onze special In Room Dinner Deal. Ook het pick-up diner is minstens zo geweldig. Bestel via WhatsApp of geef je bestelling door aan een van onze receptie medewerkers. Bekijk onze pick-up mogelijkheden hier.

#3 Ervaar luxe

Het thuis-van-huis gevoel is direct merkbaar vanaf het moment dat je Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel binnenstapt: warm, vertrouwd en verrassend. Niet alleen vanwege de heerlijk zachte bedden, grote comfortabel kussens en de fijnste douche producten van Wellness de Tropen: ook de gastvrijheid en flexibiliteit van het personeel maakt dat je geniet van de luxe van een hotel en het gevoel van thuis. Hier zit je fijn.

#4 Verrassend vanzelfsprekend

Ook Van der Valk gaat mee met de tijd. Laat je verassen door de bluetooth speaker en de draadloze oplader in het nachtkastje van de hotelkamer. Maar ook de elektrische ‘niet storen’ schakelaar (dus: niet moeilijk doen met papieren hangers, maar slechts één druk op de knop) en de opladers voor elektrische auto’s in de eigen parkeergarage. En dat is nog niet alles: ook het interieur gaat mee met de tijd. Denk bijvoorbeeld aan de kleurrijke en sfeervolle toekan behang op de kamers en in de openbare ruimtes of de vrolijke ‘Cherry Lobby Shop’ waar zelfs de lampen in de vorm van een kers zijn gemaakt.

Kortom: wanneer mogen we je verwelkomen? Maak een foto van jouw favoriete momenten tijdens je verblijf bij Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel en deel het met de hashtag #valkamsterdam op Instagram of op onze Facebook pagina. Op naar Van der Valk Hotel Amsterdam – Amstel, want er is zoveel te ontdekken!