Toeristische info
November in Amsterdam

Locatie

November in Amsterdam

Time flies

Wat vliegt de tijd toch ontzettend snel; we zitten alweer in de een na laatste maand van 2019. En ook deze maand hebben wij weer traditiegetrouw een to-do lijstje voor jou klaar staan.

Ben jij deze maand in onze hoofdstad, dan zijn wij jouw ultieme stadsgids!

 

Concerten

In het ZiggoDome is deze maand een echte primeur, namelijk Chantal’s Pyjama Party. Na het succes van Chantal Blijft Slapen is er op 15 en 16 november een heuse pyjama party in het ZiggoDome. Er komen een aantal bekende gasten langs, waaronder Lil’ Kleine, Wibi Soerjadi en Glennis Grace. Door een pyjama te kopen steun je zelfs het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie.

Klik hier voor meer informatie.

 

Must see and do

Amsterdam Light Festival

Ieder jaar kun je in Amsterdam genieten van het Amsterdam Light Festival. Tientallen nationale en internationale kunstenaars werken samen aan een prachtige expositie. Vaar door de Amsterdamse grachten en aanschouw de kunstwerken onder het genot van een glaasje (glüh)wijn of een hapje eten. Je kunt zelfs kiezen voor een echte gids, maar ook gewoon voor een audiotour! Natuurlijk zijn er ook een aantal wandelroutes om niet alleen de stad, maar ook de kunst te ervaren.

Met ongeveer 900.000 bezoekers in 2018, belooft het ook dit jaar weer een gigantisch succes te worden! Lijkt het jou ook zo leuk om te gaan? Boek hier dan snel jouw tickets!

Pizza Cruise

Heb jij zin in iets heel nieuws? Iets dat je nog nooit hebt gedaan? Iets waar je voor altijd aan terug wil denken? Boek dan eens een Pizza Cruise. Op deze cruise kun je de stad vanuit het water leren kennen, met een Engelse of Spaanse gids tot jouw beschikking.

Tijdens de tour zie en hoor je dus niet alleen maar dingen van Amsterdam, maar wordt er speciaal voor jou verse Italiaanse pizza gemaakt. Kies uit een pizza met vlees, vis of groenten en drink onbeperkt wijn, bier of frisdrank. Tot slot is er zelfs een zelfgemaakte brownie als toetje.

Combineer eten met een unieke blik op de stad en maak zo je dag helemaal compleet.

Voor meer informatie en tickets, klik je hier!

Nationaal Maritiem Museum

Aangezien we deze maand zo in het teken van varen staat, maak dan ook eens een tripje naar het nationaal maritiem museum. Met ongeveer 400.000 objecten is de collectie van Het Scheepvaartmuseum een van de grootste collecties ter wereld. Ontdek hier 500 jaar aan Nederlandse maritieme geschiedenis in de vorm van scheepsmodellen, wereldkaarten en schilderijen.

Voor meer informatie en tickets, kun je terecht op hun website.