Toeristische info
Maart in Amsterdam

Locatie

Maart in Amsterdam

Magisch maart

En zo is het alweer de derde maand van dit jaar. Een maand die in de geschiedenis bekend staat als revolutionair. Zo werd de eerste telefoon in maart uitgebracht, het eerste Yellowstone National Park geopend in Amerika en zo werd Albert Einstein geboren.

Is dit ook een maand die de geschiedenisboeken in gaat? Dat ligt helemaal aan jou!

Haal dus het meeste uit jouw bezoek aan Amsterdam met onze gloednieuwe to-do lijst.

 

Holland zingt Hazes

In de maand maart is het grootste meezingevenement van Nederland weer te vinden in de Ziggodome. Op 6, 7, 8, 13 en 14 maart staan niemand minder dan André Hazes, Roxeanne Hazes, Gerard Joling en Danny de Munk op het podium de klassiekers van André Hazes senior uit volle borst mee te zingen.

Dit is iets wat je absoluut niet mag missen, dus haal je kaartjes nu het nog kan!

 

The Script

Op 20 en 21 maart brengt The Script hun zesde studio album ten gehore in de Ziggodome. Met de hits “The Last Time”, “Breakeven” en talloze andere nummers, wordt deze tour weer een gegarandeerd succes.

De kaartverkoop gaat vliegensvlug, dus klik hier!

 

Andrea Bocelli

Op 28 maart staat niemand minder dan de Italiaanse zanger Andrea Bocelli in het Ziggodome ter promotie van zijn laatste album ‘Si’.

Het concert is opgedeeld in twee delen, een klassiek deel met stukken uit opera’s en een deel gevuld met zijn populaire hits.

Wil jij hier bij zijn? Aarzel dan vooral niet en bestel je tickets!

 

HISWA

Van 11 t/m 15 maart 2020 vindt in RAI Amsterdam de 65e editie plaats van de HISWA Amsterdam Boat Show. HISWA is er voor iedereen die houdt van varen en zeilen een echte must. Op de HISWA vind je de nieuwste modellen boten, handige gadgets, mooie reisverhalen, tips en advies. HISWA Amsterdam Boat Show is ‘the place to be’ om je voor te bereiden op het nieuwe vaarseizoen.

Voor tickets kun je terecht op de HISWA website.

 

WONDR Experience

In Amsterdam Noord is er een foto walhalla geopend vol visuele magie. In een pop-up confetti, spekjes, glitter, ballen en flamingo paradijs kan iedereen hun creativiteit de vrije loop laten. Het is de ideale locatie voor een leuke Instagram foto of uniek aandenken. Met allerlei unieke ruimtes vol activiteiten, krijg je jouw winterdag wel gevuld!

Voor meer informatie kun je terecht op hun website.