Toeristische info
Januari in Amsterdam

Locatie

Januari in Amsterdam

New year, new you?

Wij blijven in ieder geval hetzelfde!

Lieve lezers,

Wat ontzettend fijn dat jullie er weer zijn. Wij hopen dat jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad en vol goede moed het nieuwe jaar in gaan!

Zoals wij het altijd hebben gedaan in 2019, gaan we het ook in 2020 doen. Elke maand komt er weer een nieuwe blogpost online met daarin de leukste dingen om te doen in Amsterdam.

Kom jij op bezoek in onze stad, vergeet dit lijstje dan niet goed door te nemen!

 

Must see and do

André Rieu

Op zaterdag 11 januari staat er niemand minder dan André Rieu in de ZiggoDome. Elk jaar sluit hij het jaar af in Maastricht met zijn kerstconcert en begint hij zijn jaar traditiegetrouw met een nieuwjaarsconcert in Amsterdam.

Wil jij of heb jij al kaartjes voor zijn legendarische concert? Combineer het dan met een bezoekje aan ons hotel met ons concertarrangement.

Kijk voor meer informatie over het arrangement op onze website of op de website van André Rieu voor kaartjes!

Wil jij dit nou niet missen, kijk dan eventjes op zijn website.

 

Things to do

Dutch Cheese & Wine Cruise

Geniet van een heerlijke oer-Hollandse Cheese & Wine Cruise, met een heerlijke kaasschotel en zorgvuldig geselecteerde wijnen. Tot en met zondag 19 januari kun je niet alleen genieten van kaas en wijn gedurende de rondvaart door de Amsterdamse grachten, maar ook van het Amsterdam Light Festival.

Lijkt dit jou nou wat? Neem dan snel een kijkje op de website.

 

WONDR Experience

In Amsterdam Noord is er een foto walhalla geopend vol visuele magie. In een pop-up confetti, spekjes, glitter, ballen en flamingo paradijs kan iedereen hun creativiteit de vrije loop laten. Het is de ideale locatie voor een leuke Instagram foto of uniek aandenken. Met allerlei unieke ruimtes vol activiteiten, krijg je jouw winterdag wel gevuld!

Voor meer informatie kun je terecht op hun website.

 

Dare to discover – Het Scheepvaartsmuseum

Je kunt nu in het Scheepvaartsmuseum via een Virtual Reality meekijken aan boord van het VOC-schip Amsterdam. Het brengt je terug in de Gouden Eeuw. Je vliegt over de historische haven van Amsterdam en je ziet hoe snel het is ontwikkeld tot een bedrijvige haven. Deze bijzondere ervaring wil je niet missen!

Kijk voor meer informatie op de website.