Toeristische info
Hotel Zuidas

Locatie

Hotel Zuidas

Van der Valk Amsterdam, hotel Zuidas
De Zuidas is het internationale zakelijke district van Amsterdam. Het kent een strategische ligging, dichtbij de binnenstad en op korte afstand van luchthaven Schiphol. In het midden van de Zuidas ligt Station Amsterdam Zuid en de Ringweg-Zuid (A10). In de nabijgelegen RAI vinden diverse evenementen en congressen plaats. Van der Valk Amsterdam, hotel Zuidas, biedt een luxe verblijf aan zowel zakelijke- als leisure gasten. Het hotel biedt prachtig uitzicht over het water en is voorzien van vele faciliteiten.

Bekijk hier de hotelfaciliteiten

De Zuidas leeft!
De opzet van de Zuidas is te vergelijken met die van Docklands in Londen en La Défense in Parijs. In het buitenland staat de Zuidas bekend als de ‘Financial Mile’. Toch biedt het gebied meer dan dat; tal van horeca gelegenheden en winkels zorgen ervoor dat Amsterdam Zuidas leeft en veel te bieden heeft voor zowel inwoners als bezoekers. Wilt u op eigen gelegenheid Amsterdam Zuid ontdekken? Huur dan eens een fiets bij onze receptie.

Hotel Zuidas met zwembad
Van der Valk Amsterdam biedt diverse overnachtingsmogelijkheden. Kies voor een comfortkamer of  penthousesuite met bubbelbad. Hotel Zuidas heeft een verwarmd buitenzwembad op het dakterras en biedt ontspannende wellness faciliteiten. Voor uw workout kunt u terecht in de fitnessruimte van het hotel. Van der Valk Hotel Zuidas biedt gelegenheid tot ontbijt, lunch en diner. Restaurant Amstelle, Bar MOQUM en Buffet restaurant ’t IJ bevinden zich in hotel en zijn dagelijks geopend voor een hapje en/ of een drankje.

Congreslocatie Amsterdam
Op de Zuidas bevinden zich diverse hoofdkantoren van (Nederlandse) ondernemingen. Zo bevindt zich het hoofdkantoor van ABN-AMRO, Kraft Heinz Benelux, Arcadis en Deloitte. Dagelijks werken bijna 40.000 mensen op de Zuidas. Daarnaast gaan er zo’n 25.000 studenten naar de Vrije Universiteit, die ook op de Zuidas gelegen is.

Hotel Zuidas biedt niet alleen overnachtingsmogelijkheden. Ook het huren van een boardroom of congresruimte is mogelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Er zijn 11 flexibel in te delen zalen, vanaf 40 m2 tot en met 375 m2, geschikt voor congres, evenement, feest of als unieke vergaderlocatie in Amsterdam. Vanzelfsprekend is er een arrangement op maat mogelijk.

Bekijk onze vegaderarrangementen 

Amsterdam Zuidas groeit
De gemeente Amsterdam heeft diverse plannen met de Zuidas. Zo moet Station Amsterdam Zuid uitgroeien tot een tweede Centraal Station. Zo komen er haltes van de Noord/Zuidlijn, Hogesnelheidslijn naar Duitsland en de HSL-Zuid. Door deze verbindingen worden de Zuidas voor 3 miljoen mensen binnen 45 minuten bereikbaar.

Werkt u in de regio, bezoekt u een event of congres en wilt u in de buurt overnachten? Van der Valk Amsterdam- Amstel is het hotel in de Zuidas! U bent met het openbaar vervoer in slechts 5 minuten op Station Amsterdam Zuid. Met de auto bent u in ca. 10 minuten op de Zuidas.