Toeristische info
Augustus in Amsterdam

Locatie

Augustus in Amsterdam

De ultieme zomermaand

Een nieuwe maand, een nieuwe blog!

Het is weer augustus, de ultieme zomermaand en dat kun je natuurlijk nergens beter vieren dan in onze prachtige hoofdstad!
Speciaal voor jou staat er weer een super leuk lijstje klaar, zodat jij je nooit hoeft te vervelen. Lees snel verder, voordat jij misschien wel jouw hoogtepunt mist.

Pride Amsterdam
Het eerste weekend van augustus is Amsterdam de Pride hoofdstad van de wereld. Vanaf 27 juli tot en met 4 augustus kleurt Amsterdam volledig roze en is er elke dag iets te doen om de LGBTQ+ community een podium te geven. Als klap op de vuurpijl is er op zaterdag 3 en zondag 4 augustus de beroemde ‘canal parade’. Kortom, iets wat je echt niet wil missen! 
Bekijk snel hun website om alle ins en outs van het evenement na te lezen. 

Op avontuur in de ruimte
Ga op avontuur in de ruimte bij Artis! Je kunt hier de hele maand augustus van 14.00 tot en met 14.30 uur kijken naar een live voorstelling. In deze voorstelling ontdekken jonge kinderen hoe het sterrenstelsel in elkaar zit, hoe een donkere sterrenhemel er echt ziet en hoe je bijvoorbeeld de Grote Beer kunt vinden. Na de voorstelling worden ze zelfs de ruimte in gelanceerd als een ware astronaut! 
Voor meer informatie kun je terecht op hun website.

Mystery Land
Van 23 tot en met 25 augustus is er in Hoofddorp weer Mysteryland! Dit festival groeit uit tot misschien wel een van de grootste festivals in Europa. Met acts als onder anderen Martin Garrix, Diplo en Dimitri Vegas & Like Mike is dit een evenement dat je natuurlijk niet mag missen!  
Voor meer informatie en tickets kun je terecht op hun website.

Latin Village
Op ongeveer 40 minuten van het hotel barst op 17 en 18 augustus het grootste latin feest van Europa los. Met tientallen bekende binnenlandse en buitenlandse acts is Latin Village iets waar je absoluut bij moet zijn. Met ongeveer 10 stages aan dans acts en live muziek is er voor ieder wat wils.
Op hun website staat alles wat je moet weten, dus neem snel een kijkje. 

Concerten
Op 23 en 24 augustus staat niemand minder dan Ariana Grande met haar Sweetener is het Ziggo Dome. Het is ongeveer 10 minuutjes van het hotel af, dus combineer je verblijf met een fantastische avond vol muziek. 
Voor meer informatie en tickets, klik hier.