Pasen in Amsterdam

Vier Pasen bij Van der Valk Amsterdam-Amstel! Wij bieden op Eerste Paasdag zowel een Paasbrunch als een Live Cooking Paasbuffet aan! Reserveer nu uw tafel tijdens Pasen en vier uitgebreid met vrienden of familie. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht en brengt zelfs de Paashaas een bezoek aan het hotel! 

Paasbrunch Deluxe

Tijdens onze Paasbrunch Deluxe vindt u een ruime keus uit verse broodjes, croissants, pannekoeken, vers bereide ei-gerechten, vleeswaren, kaas, salades, en (gerookte) vis. Daarnaast maken onze koks vis-, vlees- en groentegerechten van de plaat en grill speciaal voor u klaar. Sluit af met heerlijk gebak, fruit en verse kazen van ons dessertbuffet, met als spektakelstuk onze chocoladefontein! 

Tijden:
Eerste Paasdag Zondag 21 april: 12:00 - 14:30 uur 

Prijzen:
Volwassenen: €44.50 
Kinderen (4 t/m 12 jaar): €22.25 
Kinderen (0 tm 3 jaar): Gratis 
Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee 
De eerste 3 uur parkeert u gratis in onze parkeergarage

Pasen Deluxe Live Cooking Diner

Creëer de lekkerste salades met ingrediënten van onze saladebar, geniet van vers gebakken of gewokte vis-, vlees- en groentengerechten of geniet van een ruim belegde verse pizza uit onze pizzaoven. Ook bij ons diner sluit u af met ons dessertbuffet, met een ruime keuze in toetjes en als spektakelstuk onze chocoladefontein! 

Tijden:
Eerste Paasdag Zondag 21 april: 18:00 - 21:00 uur 

Prijzen:
Volwassenen: €49.50 
Kinderen (4 t/m 12 jaar): €24.75 
Kinderen (0 tm 3 jaar): Gratis 
Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee 
De eerste 3 uur parkeert u gratis in onze parkeergarage

Reserveren

U plaatst uw reserveringsverzoek gemakkelijk via onze website, klik hier om uw verzoek te plaatsen. Nadat u uw reserveringsverzoek heeft geplaatst ontvangt u zo spoedig mogelijk een betalingsverzoek van ons. Pas na betaling is uw reservering definitief. Het is niet mogelijk om op de dag zelf te betalen.

Reserveer nu uw Paasbrunch of Live Cooking Paasbuffet en heb een onvergetelijke Pasen in Amsterdam!