Moederdagbrunch Amsterdam

Op zoek naar een Moederdag in Amsterdam? Vier Moederdag samen met jouw moeder tijdens onze Moederdagbrunch op 12 mei! Wij heten jou heel graag welkom tijdens onze Live Cooking Brunch in Buffet ’t IJ. Vier een onvergetelijke Moederdag in de hoofdstad, geheel in het teken van dat ene speciale persoon.

Moederdagbrunch Amsterdam: ons uitgebreide aanbod
Geniet van een ruim assortiment aan verse croissants, broodjes en pannenkoeken. Ook is er een rijkelijk aanbod aan verse kazen, vleeswaren, (gerookte) vis en diverse salades. Daarnaast maken onze koks verse groente-, vlees- en visgerechten van de plaat speciaal voor jou klaar.
Als klap op de vuurpijl kun jij jouw Moederdagbrunch afsluiten met ons uitgebreide dessertbuffet, met onze chocoladefontein als pronkstuk!

Tijden:
Moederdag Zondag 12 mei: 12:00 - 14:30 uur

Prijzen:
Volwassenen: €44,50
Kinderen (4 t/m 12 jaar): €22,25
Kinderen (0 tm 3 jaar): Gratis
Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee
De eerste 3 uur parkeert u gratis in onze parkeergarage

Reserveren
Mocht je een plekje bij onze brunch willen reserveren, klik hier om een tafel te reserveren of neem contact met ons op +31 (0)20 800 1100. Je kunt op de dag zelf in het restaurant betalen!

Dus, kom op Moederdag genieten van de uitgebreide Moederdagbrunch in Amsterdam bij Van der Valk! Zien we jou en jouw moeder ook?