Maatregelen COVID-19

Per zaterdag 5 juni 2021 gelden de volgende maatregelen: 

Hotelgasten zijn nog steeds welkom bij Hotel Amsterdam-Amstel en het terras is geopend. 

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel is geopend en hanteert aangepaste maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in Hotel Amsterdam-Amstel.

Bekijk onze aangepaste maatregelen

 • Veilig en vertrouwd overnachten
 • Restaurants
 • Faciliteiten
 • Veelgestelde vragen

 Veilig en vertrouwd overnachten

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

 • Draag een mondkapje
 • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
 • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
 • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel 
 • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
 • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
 • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
 • Betaal met pin 

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging/koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie via +31(0)20 800 1100 

Restaurants

Binnen zijn Restaurant Amstelle, Buffet 't IJ en Bar Moqum - volgens richtlijnen van de overheid - geopend!

Ontbijt
U kunt dagelijks genieten van ons coronaproof ontbijtbuffet. U kunt uw ontbijt samenstellen in Buffet 't IJ op de eerste verdieping. 

Restaurant Amstelle
U kunt genieten van de een heerlijke lunch en diner op het terras of binnen bij Restaurant Amstelle. wij vragen u vooraf te reserveren bij de receptie of online

Bar Moqum
Geniet van heerlijke cocktails, drankjes en bites in onze Bar Moqum. U hoeft niet vooraf te reserveren, maar we vragen u wel bij de ingang van de bar te wachten tot u een tafel toegewezen krijgt. 

Fitness & Wellness

Gym Adam
Per verblijf kunt u 1 uur sporten in onze fitness. Hiervoor dient u een reservering te maken. Een reservering kunt u vanaf 7 dagen voor uw verblijf plaatsen en is op basis van beschikbaarheid. Bekijk hier meer informatie. 

Wellness De Tropen
De wellness ien het verwarmde buitenzwembad zijn op reservering geopend. Per verblijf kunt u 50 minuten zwemmen. Hiervoor dient u een reservering te maken. Een reservering kunt u vanaf 7 dagen voor uw verblijf plaatsen en is op basis van beschikbaarheid. Bekijk hier meer informatie.  Veelgestelde vragen

Is het bezoeken van Van der Valk Amsterdam-Amstel veilig?
Van der Valk Amsterdam-Amstel neemt uw gezondheid en die van de medewerkers uiterst serieus. Wij hebben aangescherpte maatregelen binnen het hotel zodat dit gewaardborgd kunt worden. 
Alle Van der Valk hotels zijn ingericht volgens de richtlijnen van de overheid. Wij doen er als hotel alles aan om risico’s tot een minimum te beperken. 

Is het mogelijk om roomservice te bestellen?
Ja, voor een roomservice toeslag van €10 kunt u van ons roomservice menu bestellen. 

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een fiets huren bij het hotel?
Ja, vraag bij de receptie naar de mogelijkheden. 

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen? 
Bij een refundable rate kunt u uw reis gratis annuleren of wijzigen tot 24 uur voor verblijf. In geval van een non-refundable boeking kunt u in principe de reis niet annuleren. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met het hotel via reserveringen@amsterdam.valk.com of bellen naar +31(0)20 800 11 00. 

Kan ik op de dag van aankomst mijn boeking wijzigen als ik verkouden ben of hoest?
Wij vragen u contact op te nemen met het hotel via reserveringen@amsterdam.valk.com of +31(0)20 800 11 00.