Kerst

3-gangendiner


Kerst 2020 vier je veilig en vertrouwd bij Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel


Verblijft u tijdens kerst in het hotel? Wij verwelkomen u graag voor een heerlijk 3-gangendiner (incl. dranken). Gezellig tafelen met de familie terwijl u geniet van heerlijke Van der Valk klassiekers die worden uitgeserveerd aan tafel. 

Voor de kinderen hebben wij een ruime speelhoek met o.a. een springkussen, kleurplaten en film. Ook de Kerstman komt op bezoek!

Tijdsloten  
Keuze 1  17:00 - 19:30
Keuze 2  20:00 - 22:00
   
Prijzen*  
Volwassenen €49.50
Kinderen 4 t/m 12 jaar €24.75
Baby's 0 t/m 3 jaar gratis
*Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee. Het bedrag dient bij aankomst betaald te worden. 

Menu
Bekijk hier het menu voor volwassenen. Speciaal voor kinderen bieden we een kindermenu

Maatregelen COVID-19
In verband met de maatregelen tegen COVID-19 vragen wij u rekening te houden met het volgende:

  • Wij verwelkomen enkel hotelgasten. Dit betekent dat u een overnachting op de avond van het kerstdiner dient te boeken.
  • Het diner wordt uitgeserveerd aan tafel. Dit betekent dat het, anders dan de andere jaren, geen live cooking buffet betreft. Dit om een veilig en vertrouwde kerst te garanderen.
  • Wij verwelkomen gasten van 1 huishouden of 4 personen (mits de maatregelen vanuit de overheid aangepast worden). 

Reserveringsaanvraag
U kunt een reserveringsaanvraag doen door onderstaand formulier in te vullen of te mailen naar feestdagen@amsterdam.valk.com. Graag bij uw reservering uw reserveringsnummer van de overnachting, gewenste tijdsslot, het aantal volwassenen en aantal kinderen 4 t/m 12 jaar aangeven.

De reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Uw Kerstreservering

Het gezelschap

Persoonlijke gegevens

RIVM gezondheidsmaatregelen

Verplicht veld