Kerst Amsterdam

Bent u op zoek naar een plek waar u kerst in Amsterdam kunt vieren? Kies dan voor Van der Valk Amsterdam-Amstel! U kunt bij ons terecht op Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. Voor zowel een kerstlunch, kerstbrunch, kerstdiner en kerstbuffet kunt u bij ons terecht. Zo geniet u optimaal van Kerst 2019 in Amsterdam!

Kerst Amsterdam: Kerstlunch
U kunt in Restaurant Amstelle genieten van een uitgebreide kerstlunch op Eerste en Tweede Kerstdag. Onze chefs maken de lekkerste gerechten met lokale producten in de open keuken; u ziet uw eigen gerecht bereid worden.

Kerst Amsterdam: Kerstbrunch
Wilt u liever onbeperkt genieten tijdens Kerst? Kies dan voor onze kerstbrunch in Buffet ’t IJ op Eerste en Tweede Kerstdag. Hier kunt u kiezen uit o.a. verse broodjes, voor u bereide ei-gerechten, pizza’s uit onze pizzaoven, verse vleeswaren en diverse lekkernijen van ons dessertbuffet. Ook aan de kinderen is gedacht met speciale gerechten en een kinderhoek met springkussen.

Kerst Amsterdam: Kerstdiner
Op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag kunt u genieten van een 3-, 4- of 5-gangendiner in Restaurant Amstelle. Onze chefs maken de lekkerste smaakcombinaties die u zullen verrassen!

Kerst Amsterdam: Kerstbuffet
 ’s Avonds liever onbeperkt van de lekkerste gerechten? In Buffet ’t IJ serveren wij op Eerste en Tweede Kerstdag ons Live Cooking Kerstbuffet. Geniet van gerechten speciaal voor u bereid door onze chefs. Zo kunt u kiezen uit diverse vis-, vlees- of groentegerechten van wok of plaat. Ook kunt u terecht voor verse pizza’s uit onze eigen pizza oven. Wij sluiten de avond af met ons dessertbuffet met de lekkerste desserts en als spektakelstuk onze chocoladefontein. Voor kinderen bieden wij speciale kindergerechten aan en hebben wij een kinderhoek met springkussen.

Kerst Amsterdam: Reserveren
Wees er op tijd bij en reserveer vandaag nog uw tafel in Restaurant Amstelle of Buffet ’t IJ. Reserveren kan door te mailen naar feestdagen@amsterdam.valk.com.

Zoals u ziet; genoeg keuze bij Van der Valk Amsterdam-Amstel voor het vieren van Kerst in Amsterdam! Wist u dat u zelfs gratis in onze parkeergarage kunt parkeren tijdens uw bezoek? Wij zien u graag Kerst 2019!