Feestdagen

Kerstbuffet Deluxe Live Cooking

Wij verwelkomen u graag met uw hele familie op Eerste en Tweede Kerstdag in Buffet 't IJ. Vanaf 18:00 bent u welkom voor een uitgebreide dinerbuffet. Hier heeft u keuze uit o.a. pizza's uit onze grandiose pizza oven, diverse bijgerechten, salades van onze saladebar en Live Cooking vis-, groente- en vleesgerechten. We eindigen het buffet met een grandioos dessertbuffet met als spektakelstuk onze chocoladefontein. 

Voor de kinderen hebben wij een ruime speelhoek met o.a. een springkussen, kleurplaten en film. Ook de Kerstman komt op bezoek!

Openingstijden  
Eerste Kerstdag  18:00 - 21:30
Tweede Kerstdag  18:00 - 21:30
   
Prijzen*  
Volwassenen €59.50
Kinderen 4 t/m 12 jaar €29.75
*Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee. Het reserveringsbedrag dient te worden aanbetaald.

Reserveren
U kunt reserveren door te mailen naar feestdagen@amsterdam.valk.com. Graag bij uw reservering het aantal volwassenen, aantal kinderen 4 t/m 12 jaar en aantal kinderen 0 t/m 3 jaar aangeven. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Let op:

  • Wij kunnen geen voorkeuren aannemen met betrekking tot de plaats en/of het formaat van uw tafel. 
  • Het reserveringsbedrag dient u van te voren aan te betalen. Uw reservering is pas definitief nadat wij het bedrag hebben ontvangen.