Feestdagen

Kerstbrunch Deluxe Live Cooking

Wij verwelkomen u graag met uw hele familie op Eerste en Tweede Kerstdag in Buffet 't IJ. Vanaf 12:00 bent u welkom voor een uitgebreide brunch. Hier heeft u keuze uit o.a. verse broodjes, croissants, vissoorten, kazen, vleeswaren, vers bereide ei-gerechten en Live Cooking vis-, groente- en vleesgerechten. We eindigen de brunch met een grandioos dessertbuffet met als spektakelstuk onze chocoladefontein. 

Voor de kinderen hebben wij een ruime speelhoek met o.a. een springkussen, kleurplaten en film. Ook de Kerstman komt op bezoek!

Openingstijden  
Eerste Kerstdag  12:00 - 14:30
Tweede Kerstdag  12:00 - 14:30
   
Prijzen*  
Volwassenen €54.50
Kinderen 4 t/m 12 jaar €27.25
*Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee. Het reserveringsbedrag dient te worden aanbetaald.

Reserveren
U kunt reserveren door te mailen naar feestdagen@amsterdam.valk.com. Graag bij uw reservering het aantal volwassenen, aantal kinderen 4 t/m 12 jaar en aantal kinderen 0 t/m 3 jaar aangeven. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Let op:

  • Wij kunnen geen voorkeuren aannemen met betrekking tot de plaats en/of het formaat van uw tafel. 
  • Het reserveringsbedrag dient u van te voren aan te betalen. Uw reservering is pas definitief nadat wij het bedrag hebben ontvangen.